Registrator i en spännande miljö, visstid

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som registrator kommer du arbeta med registrering och distribuering av inkommande och utgående handlingar. Du kommer även hantera förfrågningar från allmänheten och ge stöd och service till Försvarsmaktens handläggare i dokumenthanteringsfrågor. Samt hantera övriga arbetsuppgifter som förekommer på avdelningen.  Som registrator ska man även vara beredd på att hjälpa till på andra orter när så krävs och även vara Arkivarierna behjälpliga.

Du förväntas även delta i de projekt och utvecklingsarbeten som bedrivs inom DokhE samt övningsverksamhet inom Försvarsmakten.

Kvalifikationer

 • Du har ett systematiskt och noggrant arbetssätt, har ett öga för detaljer och levererar resultat.
 • Du arbetar självständigt och är ansvarstagande.
 • Du är serviceorienterad, samarbetsvillig och stöttar andra i ditt arbete.
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
 • B-körkort

 Meriterande

 • Kunskap om offentlig förvaltning och Försvarsmakten.
 • Erfarenhet av arbete i dokument- och ärendehanteringssystem och hantering av elektroniska handlingar
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
 • Diplomerad registratorsutbildning eller motsvarande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ordningssinne och är strukturerad med en positiv attityd. Du är noggrann och kan arbeta under tidspressade situationer samtidigt som du har förmåga att arbeta i grupp men även självständigt. Du har ett öppet sinnelag och gillar att utforska nya lösningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sökande enhet:
DokhE i dess nuvarande form inrättades 1 juli 2015, och ingår som en del i FMLOG. Enhetens uppgift är att stödja Försvarmakten i myndighetsutövningen med en kontinuerlig dokument- och ärendehantering med uppgift att redovisa, ta hand om och tillgängliggöra allmänna handlingar idag, imorgon och över tiden.

Försvarsmaktens dokumenthantering omfattar all hantering av allmänna handlingar oavsett format och sekretessgrad längst hela beredskapstegen fred-kris-krig, nationellt såväl som internationellt.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Rekryterande Chef Anette Göstasson, 0709-45 91 24

Övrigt
Resor i tjänsten förekommer främst inom Sverige.

Tillträde m.m.
Befattningen är en visstidsanställning till och med 2019-03-31.

Arbetsort: Ronneby

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Fackliga kontaktpersoner
SACO: Åsa Danielsson Bjurensand
SEKO: Jörgen Steen
OFR-S: Conny Blomster Walter

Samtliga nås via Försvarsmaktens växel 08-788 75 00  

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-23.

Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningsperioden.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 05 mars 2018
 • Plats: Ronneby, Blekinge län, Sverige
 • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2018-03-23

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan