HR-generalist till Skaraborgs flygflottilj

Om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba med HR-frågor på Skaraborgs flygflottilj (F7)
 
Arbetsuppgifter:
Som HR-generalist ska du med ett konsultativt arbetssätt ge stöd och råd till verksamhetens chefer i HR-frågor. Arbetsområdet är brett och i tjänsten ingår generellt HR-arbete, men du kan också komma att få jobba inom ett eller flera utvalda arbetsområden.

Kvalifikationer:
• Relevant högskoleutbildning, företrädesvis inom personalområdet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
• B-körkort.

Meriterande:
•Erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten eller annan offentlig myndighet.

Personliga egenskaper:
Som person är du drivande, initiativtagande, organiserad och strukturerad i ditt arbete. För att trivas i rollen är du social och har lätt för att samarbeta. Du ska ha hög integritet, vara noggrann och lojal. Då det tidvis är hög arbetsbelastning krävs att du är flexibel och stresstålig.

Vid urval kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt:

Civil befattning.
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt ök.
Arbetsort: Såtenäs.

Tjänsten är behäftad med fysiska krav samt deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen.

Som HR-generalist är du placerad vid HR-avdelningen (A1-funktion) som ingår i flottiljstaben. HR-avdelningen består av 17 medarbetare och avdelningens arbetsområde omfattar strategisk och operativ personaltjänst. Vi jobbar bl.a. med bemanning, lönebildning, personalförsörjning, rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, personalutveckling och friskvård.

Flottiljstaben är förbandschefens resurs för att lösa flottiljens uppgifter och utgör chefens ledningsorganisation. Enheten består av ca 80 medarbetare och ansvarar för bland annat samordning och ledning av flottiljens uppgifter.

Förfrågningar om befattningen kan göras till:
Chefen för HR-avdelningen, Johan Crona, tfn  0510 – 47 72 09 eller 070 – 912 41 57.

Fackliga representanter:
Officersförbundet OFR/O, Jan-Ola Malmgren, tfn 0510 – 47 74 72,
SACO, Sara Odh, tfn 0510 – 47 71 60,
Försvarsförbundet OFR/S, Annika Nilsson, tfn 0510 – 47 71 14,
SEKO, Magnus Krantz, tfn 0510 – 47 76 96.

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-08. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs flygflottilj, F 7, är ett krigsförband både vad gäller JAS 39 Gripen och transport- och specialflyg. På förbandet utbildas alla svenska Gripenpiloter samt även utländska piloter och tekniker från länder som köpt Gripen. Vi genomför nationella och internationella insatser med transport- och specialflyg (radar- och signalspaning samt statsflyget) och ansvarar också för Gripensupporten i Thailand samt för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 08 mars 2018
  • Plats: Såtenäs, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs flygflottilj (F 7) Såtenäs
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-04-08

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan