Trafikinspektör/Transportledare

Om tjänsten

Är du intresserad av trafik och transportplanering på operativ/taktisk nivå? Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? I så fall har vi en plats för dig.

Arbetsuppgifter
Stödjer förbandet vid planläggning, genomförande och uppföljning av trafiksäkerhet vid så väl större övningar som vid daglig verksamhet vid organisationsenheten. Kunna verka som förbandstransportledare samt ge stöd och anvisningar till underställda avseende operativa transporter.

Samverkar med och informerar företrädare för trafiksäkerhet och motortjänst vid förbandet samt handleder och stödjer kollegor vid utbildning och prov i trafiksäkerhets- och motortjänst. Följer upp, och vid behov informerar om, ändringar i lagar, förordningar, kungörelser, föreskrifter och bestämmelser som rör civil och militär trafiksäkerhet.

Handlägger ärenden/skrivelser/remisser som rör trafiksäkerhet och i förekommande fall motortjänst.

Stödjer logistikchef med framtagande av underlag till rapporter och i orderarbete.

Är kontaktperson mot Region Gotland samt civila leverantörer inom sin funktion .

Skall, vid behov, även kunna verka som samverkansofficer och vakthavande befäl. Har krigsbefattning som transportledare.


Kvalifikationer
Godkänd registerkontroll

Utbildad trafikinspektör

Hög förmåga att självständigt driva egna frågor.

God förmåga i engelska både tal och skrift.


Meriterande kvalifikationer
Utbildning inom eller erfarenhet av transportledning.

Tidigare arbetslivserfarenhet i befattning i internationell tjänst

God kännedom om Försvarsmaktens verksamhet
Erfarenhet av operativ logistikplanering.

ADR, IATA, AFFMAN utbildning

Förarbevis

Personliga egenskaper
Arbetet kräver att du har hög integritet och kan företräda sektionen vid föredragningar i såväl interna som externa möten. Du är noggrann och prestigelös, vilket också innebär att du är en god lagspelare. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter och är tydlig och kommunikativ. Eftersom FM övar i en internationell kontext så skall du kunna fungera i din befattning med engelska som arbetsspråk. Flexibilitet och anpassningsförmåga är eftersträvansvärda egenskaper. Du är en lagspelare som är van att samarbeta med andra och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Vid urval kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper, lämpligheter och uppnådda resultat inom tidigare verksamhetsområden.

Övrigt
Detta är en OR 7 befattning.
Tillträde snarast enl. ök.  
Befattningen är placerad på Gotlands Regemente stab i Visby.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av

HR Chef Håkan Johansson 070-695 97 68. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist Ann-Sophie Brezén på telefonnummer 072-993 35 97.

Fackliga representanter
OFR/O Karl-Johan Boberg
OFR/S Freddy Tullgren, 08-402 40 02
SACO Catarina Malmrot
SEKO Thomas Klasson

Samtliga ATO utom OFR/S nås via växeln på 0505-45 10 00

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-25. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Sökord: Trafikinspektör, transportledare
 

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. Huvuduppgiften är att forma en ledningsstruktur som kan samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige genom att skapa en tröskel med starkt avhållande effekt.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 12 mars 2018
  • Plats: Gotland, Gotlands län, Sverige
  • Förband: Gotlands Regemente
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-04-25

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan