HR-generalist -Vill du vara med och förstärka cyberförsvaret!

Om tjänsten

Försvarsmakten påbörjar nu rekrytering för att förstärka cyberförsvarsförmågan. Vi söker därför en HR generalist som ytterligare medarbetare till vårt team. Vi söker dig som drivs av att tillsätta rätt medarbetare på rätt plats. Hos oss har du möjlighet att med dina expertkunskaper inom rekrytering att utveckla arbetet. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen. Varmt välkommen med din ansökan!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I denna roll kommer du i huvudsak att ingå i en arbetsgrupp som ska stödja LEDS CIO med alla delar av rekryteringsprocessen. Det är en stor variation på rekryteringsuppdragen och du stödjer i första hand civila rekryteringar. Utöver operativt rekryteringsstöd utvecklar vi rekryteringsprocessen för cyberförsvarsfunktionen och är involverad i olika projekt kopplat till rekrytering men även andra HR-frågor. Befattningen innebär en del resdagar. 

Kvalifikationer
Flerårig erfarenhet av konsultativ rekrytering från näringslivet
Van att sätta dig in i nya branscher, avdelningar eller områden
Eftergymnasial utbildning
Du har en utmärkt förmåga att skapa relationer och nätverk
Resultatfokuserad med en god förmåga att anpassa dig till nya uppgifter
Specialistprofil med en rådgivande förhållningsätt
B-körkort
Erfarenhet från tidigare rekryteringsarbete är meriterande

Personliga egenskaper:
Du har en hög servicekänsla, är välorganiserad, ansvarstagande och självgående. Du är trygg i din roll som rekryteringsspecialist och vågar utmana etablerade arbetssätt med nya perspektiv. Vidare skall du vara kommunikativ och lyhörd då du i ditt arbete kommer att möta människor med väldigt olika erfarenheter och perspektiv. Du har ett stort engagemang och intresse för just rekryteringsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Övrigt:
Tillträde snarast enligt ök.
Detta är en civil befattning
Tidsbegränsad anställning tills vidare dock längst t o m 2020-12-31

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ahlgren, LEDS CIO på +46 (0)738-521546.

Fackliga representanter
OFR/O HKV, Arne Nilsson
OFR/S HKV, Pia Almström
SACO HKV, Camilla Robertsson
SEKO Försvar HKV, Hans Monthan
Samtliga nås via växeln på 08-788 75 00.


Befattningen är placerad på Högkvarteret i Stockholm.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

Senaste datum för ansökan är 2018-03-27. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I Högkvarteret finns överbefälhavaren (ÖB) och generaldirektören (GD), vilka för närvarande har ungefär 1 000 medarbetare – både officerare och civila experter. Högkvarteret (HKV) utgörs av ledningsstaben, produktionsledningen, insatsledningen, militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, juridiska staben, personalstaben och informationsstaben.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 15 mars 2018
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Högkvarteret (HKV) Stockholm
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-03-27

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan