Stf Plutonchefer till Trängregementet

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som stf plutonchef vid Trängregementets grundutbildningskompani (GU).

Din placering som stf plutonchef blir på någon av våra plutoner i grundutbildningskompaniet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som stf plutonchef är en av dina arbetsuppgifter att stödja plutonchefen i att planera, genomföra och följa upp plutonens verksamhet. Du stödjer plutonchefen vid planering och administration av underställd personal samt hantering av uppkomna personalärenden. Du kommer också att arbeta med utbildning av rekryter. Din uppgift är att tillsammans med plutonchefen stödja kompaniledningen vid planering av kompaniets verksamhet.

Kvalifikationer

Yrkesofficer OR 6-7

Meriterande

Erfarenhet av tjänstgöring som stf plutonchef.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en person som tycker om att ta ansvar. Du är välorganiserad, strukturerad och effektiv. Du har lätt för att samarbeta och är lyhörd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse. Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Befattningarna är placerade på Trängbataljonen vid Trängregementet i Skövde.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta personalchef lt David Kejnell, tfn 070-289 9587.

Vi kommer löpande att arbeta med urval och intervjuer.

Fackliga representanter

OFR/O - Jörgen Eliasson

OFR/S - Peter Danielsson

SACO - Birgitta Nilsson

Samtliga nås via vxl 0500-46 50 00.

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-18. Din ansökan ska innehålla ett CV och ett personligt brev.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 23 mars 2018
  • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Trängregementet Skövde
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-05-18

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan