K 3 31.Bataljon söker stabsassistent för till 310.skvadron

Om tjänsten

Stabsassistent vid 310 & 311 skvadron

Stabsassistentens huvuduppgift är att stödja chefer på två av bataljonens skvadroner i den dagliga administrationen av personalen. Uppgiften kräver en god datorvana och erfarenhet att arbeta i digitala system samt förmåga att kunna arbeta självständigt. Utöver huvuduppgiften tillkommer andra uppgifter vid förbandet, exempelvis vissa åtgärder inom lokalansvaret, beställningar av materiel och mat samt logistiskt stöd till skvadronerna vid övningar på andra platser än Karlsborg, dina arbetsuppgifter kommer kräva att du som söker är stresstålig, strukturerad och har förmågan att kunna hantera flera parallella uppgifter.

Förmåga att kunna samarbeta, vara flexibel och en lätthet att hantera människor bidrar till att du enkelt blir en del av skvadronens viktiga team.

Vem är du?

Vi söker en serviceinriktad, ansvarstagande och noggrann medarbetare. Vi ser gärna att du som söker har administrativ färdighet, är utåtriktad och har en positiv människosyn samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Krav för tjänsten:

 • Svenskt medborgarskap
 • Godkänd säkerhetsprövning
 • B-körkort
 • Godkänd värnplikt/GU eller GMU+BFU
 • Godkända resultat enligt FM FysS

Meriterande kvalifikationer.

 • Tidigare tjänstgöring vid insatsförband
 • C-körkort
 • Militära förarbevis
 • Dokumenterad administrativ erfarenhet
 • Goda kunskaper i Microsoft Office
 • Erfarenhet av att arbeta i PRIO/ SAP
 • Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Intervju och tester:

Kallelse till tester som även inkluderar fysprov kommer att mailas ut.
Tester kommer genomföras i vecka 823.

Sista ansökningsdatum 2018-05-27

Anställningsform:
GSS/K Anställningen är tidsbegränsad till högst 12 år.
Läs mer om anställningsvillkor etc på www.försvarsmakten.se
Anställningen inleds, om aktuellt, med en provanställning om 6 månader.

Dokument att bifoga ansökan:

Personligt brev med CV och referenser.

Vitsord från eventuell tidigare militärtjänstgöring.

Information om tjänsten kan lämnas av:

Kn Johan Nilsson
C 310 Skvadron
Johan.t.nilsson@mil.se
0730-667315

Kn Magnus Hedlund
Stf C 310 Skvadron
Magnus.hedlund@mil.se
0708-529455

Facklig representant:
OFR/O, Eva Härnqvist, 0505-45 18 81
SEKO, Kenny Hägg, 0505-45 10 00
OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-45 10 00

Vi ser fram emot just din ansökan!


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 20 mars 2018
 • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Livregementets husarer (K 3) Karlsborg
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2018-05-27

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan