Systemtekniker IT-Nätverk till Försvarsmakten

Om tjänsten

Nu söker Försvarsmakten i Arboga dig som har erfarenhet av IT-relaterade arbetsuppgifter i stora organisationer med komplexa och blandade miljöer.

I rollen som Systemtekniker ansvarar du för drift av Försvarsmaktens IT-system. Du kommer vara en del av team som arbetar med olika inriktningar, IT-drift, säkerhet och övervakning. I rollen arbetar du i olika projekt, det kan bli aktuellt att åka på systemstödsresor till insatsområden utomlands.

För att lyckas i rollen har du flerårig erfarenhet av arbete med drift och underhåll av stora nätverk uppbyggda på Ciscoprodukter, brandväggar och TCP/IP. Har du dessutom erfarenhet av 2-faktors autentisering och kryptering på nät, såväl på klientnivå som Windows server 2008/2012 så kan du vara den vi söker. Du har högskoleutbildning med inriktning IT/data eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav samt att du är svensk medborgare. Erfarenhet inom processorienterat arbetssätt, ITIL, projektarbete, signalskyddsutrustning, lastbalansering och av att arbeta utifrån agila principer och förhållningssätt är meriterande.

Din personlighet är viktig för oss. Du är noggrann, analytisk och har en god samarbetsförmåga. Då delar av arbetet utförs i projektform ser vi gärna att du har dokumenterad erfarenhet av självständigt och målinriktat arbete.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter och kompetensutveckling, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv. Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställningen följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Fackliga företrädare: SACO Pär Lohman, 0589-408 33, OFR/S Clarence Arnstedt, 013-284544, SEKO Hans Monthan , 070-2151344.                                                                                                                                                         

I den här rekryteringen samarbetar Försvarsmakten med Experis. För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Anneli Wallin 072- 4537654 eller anneli.wallin@se.experis.com Du söker tjänsten med registrerat CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 6/5 2018.

 Välkommen med din ansökan!


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 12 april 2018
  • Plats: Arboga, Västmanlands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmakten
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-05-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan