Rekryteringshandläggare till Norrbottensgruppen

Om tjänsten

 

 

 

Norrbottens Regemente I 19 söker rekryteringshandläggare till Norrbottensgruppen

I 19/Norrbottensgruppen

Norrbottensgruppen (NBG) är en utbildningsgrupp, vars främsta uppgift är att utbilda en Hemvärnsbataljon, en granatkastarpluton, en pionjärpluton och en musikpluton. NBG har även uppgiften att stödja frivilligverksamheten i södra Norrbotten. Vid NBG arbetar idag 13 officerare och en civil handläggare. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ansvara för koordinering av marknadsförings- och attraktionsinsatser för rekrytering.
Arbeta med statistik och rapporter, samt administration i Försvarsmaktens personaladministrativa system Mitt Försvarsmakten (Mitt FM) och PRIO.
Delta i utbildningar inom ramen för Hemvärns- och frivilligorganisationernas olika verksamhetsfält.
 

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens eller motsvarande.
B-körkort
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
Datavana med stor kunskap av Officeprogrammet
 

Meriterande

Praktisk erfarenhet av personalredovisning. Kunskap om Försvarsmaktens stödsystem PRIO samt Mitt FM.
Kunskaper om Försvarsmaktens organisation och i synnerhet Hemvärnet samt tidigare erfarenheter som administrativ handläggare. 

Personliga egenskaper

Mot bakgrund av ovanstående arbetsuppgifter och stor bredd i personalkategorier är dina personliga egenskaper oerhört viktiga och ställer krav på hög integritet och god precision i utfört arbete. Du är en stabil person som folk känner förtroende för och som kan företräda I 19 och NBG på ett adekvat sätt, dina personliga egenskaper är något vi lägger stor vikt vid. Du har förmåga att både självständigt och tillsammans med andra arbeta mot gemensamma högt ställda mål. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter och är tydlig och kommunikativ, samt trivs med att skapa nya kontakter. 

Övrigt

Anställningen är en civil tillsvidare anställning, som inleds med sex månaders provanställning.

Arbetsort: Boden

Datum för tillträde senast 2018-06-01 eller enligt överenskommelse. Anställningen kommer att inledas med en utbildnings- och överlämningsperiod.

Vid civil anställning gäller att du kommer att kombattant utbildas. 

Arbetstider och omfattning
Dag, heltid. Vid övningar kan arbetstiden förskjutas till kvällar och helger. Arbetet medför krav på viss kortare tjänstgöring på annan ort vid kurser och möten.

 

Upplysningar om tjänsten
C Norrbottensgruppen, Kalle Olsson tel: 070-316 91 17

 

Fackliga företrädare

Officersförbundet, Per Davidsson, tel 070-608 20 64.

SACO-F, Ann Nilsson tel 0921-34 96 42, alt 070-653 73 22.

OFR-S, Annelie Forshage 0921-34 88 15, 070-211 96 90

SEKO-F, Margareta Ryding 0921-34 80 24

 

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-01.

 

 

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 27 mars 2018
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Norrbottens regemente (I 19) Boden
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-05-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan