Skaraborgs Regemente söker vikarierande Infrastrukturhandläggare

Om tjänsten

Regementets infrastrukturhandläggare skall lösa andra uppgifter under en period och vi söker därför en vikarierande handläggare under hans frånvaro. Garnisonen omfattar ett stort geografiskt område och ett stort antal byggnader.

Garnisonen sträcker sig från Älvdalen i norr till Sisjön i söder, Skredsvik i väster till Linköping i öster.

Arbetet är synnerligen skiftande med uppgifter inom övnings- och skjutfält, skjutbanor, idrottsanläggningar, verkstäder och garage, sjukvårdslokaler, kaserner med regelverk jämförbart med hotell samt kontorsmiljöer.

Arbetet innebär en del inrikes tjänsteresor och ibland övernattning.

Du kommer självständigt att leda möten och planeringsgrupper samt genomföra presentationer i storforum.

Kvalifikationer:

  • Byggprojektledare med examen från yrkeshögskola alternativt kompetens införskaffad genom arbetsliverfarenhet (t.ex. varit byggare i arbetsledande befattning och kan företagsekonomi dvs. räkna på offerter och anbud) som arbetsgivaren finner likvärdig.
  • B-körkort

 Meriterande:

 Någon form av militär utbildning som t.ex. grundutbildning eller kombattantutbildning

  • Kunskaper om miljö-, arbetsmiljö- och elsäkerhetslagstiftning.
  • Goda kunskaper i Officepaketet samt att uttrycka sig i tal och skrift

 Som person vill du ta ansvar och utveckla. Du vill förvalta den traditionsfyllda garnisonen med bla. ett 100-årigt kasernetablissemang i Skövde centrala delar. I Försvarsmakten arbetar vi i lag varför du måste ha god samarbetsförmåga.

Infrastrukturen är en förutsättning för att kärnverksamheten ska fungera och kärnverksamheten är att utbilda och beredskapshålla krigsförband.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Placering:

Skövde

Övrigt:

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-30. Bifoga CV och personligt brev.

Vi kommer löpande kalla till anställningsintervju under ansökningstiden och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut.

Anställningen är en tidsbegränsad anställning med tillträde snarast och sträcker sig till och med 2019-07-01.

Tjänstgöringsgrad 100%.

Upplysningar om befattningen lämnas av:

Fredrik Herin, Chef Understödsavdelningen

Fredrik Karlsson, Infrastrukturhandläggare.

 

Fackliga representanter:

OFR/O          Elina Meyer

OFR/S           Bengt Lindlöf

SEKO-F        Lola Ahlgren

Samtliga kontaktas via växel 0500-46 50 00.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, är en arbetsgivare som tar ansvar för sina anställda genom att samarbeta med arbetsgivare och högskolor i vår närhet. Genom Försvarsmaktsråd Skaraborg skapar vi förutsättningar för våra anställda att kunna växla mellan oss och andra arbetsgivare. Regementet utbildar förband inom markstrid med många olika kompetenser där stridsfordon 90 och stridsvagn 122 är tunga inslag. Skaraborgs regemente tränar och utbildar två mekaniserade bataljoner, en för heltidstjänstgöring och en för tidvis tjänstgöring, två stridsvagnskompanier, ett tungt transportkompani samt tre hemvärnsbataljoner. Regementet ansvarar också för andra brigadstaben och staben för Militärregion Väst.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 03 april 2018
  • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs regemente (P 4) Skövde
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-05-03

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan