Chef Servicecenter Luleå

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att leda servicecentrat (SeC) och dess personal (ca 30 medarbetare). Detta innebär att planera, leda, följa upp och utveckla verksamheten samt personalen vid SeC. I arbetsuppgiften ingår även att stödja Chefen 3.NSE NORD med att utveckla, och avveckla produktion och produktionsresurser inom enheten. Som chef SeC har du fullt resultat-, verksamhets- och personalansvar. En tillikauppgift är att agera som C FMLOG lokala samordnare vilket innebär att samordna FMLOG verksamhet inom Luleå

garnison. Arbetet kan också medföra tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt

 

Krav på kvalifikationer:

Specialistofficer som Förvaltare (OR8) eller annan kompetens som bedöms likvärdig

God ledarskapsförmåga och erfarenhet att leda underställda chefer

Dokumenterad erfarenhet som chef under minst två år

Utbildning och erfarenhet inom logistikområdet

God datorkunskap med erfarenhet av FM stödsystem (SAP) PRIO

Körkort *B*

 

Meriterande kvalifikationer:

Dokumenterad erfarenhet inom något av följande områden; Kundservice eller stöd- och supportverksamhet

Utbildning och god förståelse för ekonomi

 

Personliga egenskaper

För att passa och trivas på befattningen behöver du vara lyhörd och ha en väl utvecklad samarbetsförmåga – samtidigt som du trivs med att axla självständigt ansvar. Du har lätt för att byta fokus och kan förändra och/eller anpassa arbetssätt och planer. Vidare är du ansvarstagande – ser vad som behöver göras och agerar utan uppmaning – och noggrann.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Övrigt

Befattningen är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. (Du blir placerad inom FMLOG tillsvidare.) Som Chef Servicecenter Luleå tillhör du FMLOG.

Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Tillträde innan sommaren eller enligt överenskommelse.

 

Kontaktpersoner

För mer information om befattningen vänligen kontakta: Chefen 3.NSE NORD Jarmo Koski 070-607 83 02, alternativt Chefen Servicecentra Luleå Krister Boström 070-299 57 03

 

Fackliga representanter:

SEKO-F Dan Rådman; 070-555 30 22

OFRS Per Eriksson, 070-594 00 82

OF Robert Wikström, 072-577 89 04

SACO, Fredrik Lovag 0921-348173

 

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev.

Sista ansökningsdag är 2018-05-04


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 11 april 2018
  • Plats: Luleå, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-05-04

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan