Expeditionsassistenter till Centralregistraturen

Om tjänsten

Dokumenthanteringsenheten (DokhE) söker expeditionsassistenter till Centralregistraturen i Stockholm. Vi söker medarbetare med god initiativförmåga och driv.

DokhE är en del i FMLOG. Vår uppgift är att stödja Försvarmakten i myndighetsutövningen med en kontinuerlig dokument- och ärendehantering med uppgift att redovisa, ta hand om och tillgängliggöra allmänna handlingar idag, imorgon och över tiden. Försvarsmaktens dokumenthantering omfattar all hantering av allmänna handlingar oavsett format och sekretessgrad, nationellt såväl som internationellt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som expeditionsassistent stöttar du de registratorer som du arbetar med på expeditionen. Det innebär bland annat posthantering, kopiering, beställningar och ansvar för ett mindre kontorsförråd. Samt övriga arbetsuppgifter som kan förekomma på avdelningen.

Kvalifikationer
Gymnasial utbildning
God datorvana
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
• B-körkort.

Meriterande
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceorienterad, samarbetsvillig och stöttar andra i ditt arbete. Du har ordningssinne och är strukturerad. Du är noggrann och kan arbeta under tidspressade situationer, såväl i grupp som självständigt. Du har ett högt säkerhetsmedvetande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Anställningen är på visstid, till och med 2018-12-31.
Arbetsort: Stockholm
Resor i tjänsten kan förekomma.

Information lämnas av
Kalle Sönnergren, avdelningschef, 070-8360261.

Fackliga företrädare
SACO: Åsa Danielsson Bjurensand, 073-4309774.
SEKO: Jörgen Steen, 070-6779921.
OFR-S: Conny Blomster Walter, 070-3087654.

Ansökan senast 2018-05-01. Din ansökan ska innehålla CV och ett personligt brev.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 11 april 2018
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-05-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan