42.FLYGBASKOMPANIET SÖKER STRIDSLEDNINGSASSISTENT/KOMPANIASSISTENT (OR1-3)

Om tjänsten

Fast flygbaskompani med placering på Malmen i Linköping
Det fasta flygbaskompaniets huvuduppgifter är att upprätthålla start- och landningsmöjligheter på Malmen flygbas samt att skydda verksamheten på flygbasen mot mark- och specialförband. Kompaniet består av en kompaniledning, en flygbassäkerhetspluton, en sambandstropp och en R3-pluton.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som stridsledningsassistent/kompaniassistent ingår du i kompaniledningen och bistår kompaniledningen och plutonerna med administrativa- och logistiska uppgifter. Detta kan till exempel vara planering av kommande verksamhet, stötta vid rekrytering av personal, uppföljning av personaltjänsten på kompaniet, lägesuppföljning av verksamheten på flygbasen vid övning och i insats.


Krav:

Svensk medborgare
B-körkort
Uppfyller Försvarsmaktens fysiska krav
Genomförd värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU) med godkända betyg

Önskvärda kvalifikationer:

Militärt förarbevis
Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningen sker utifrån Försvarsmaktens kollektivavtal för anställning av gruppbefäl, soldater och sjömän (GSS/K). Detta innebär provanställning i 6 månader och därefter anställning upp till 8 år med möjlighet till förlängning i 4 år. Individuell lön enligt Försvarsmaktens avtal.

Arbetsort: Linköping

Urval sker löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-30 Ansökan ska innehålla minst personligt brev och CV i filformat PDF eller DOC (ej DOCX).

Icke komplett ansökan tas ej vidare i anställningsprocessen.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

Mj Nils Wiesner 013-28 30 00 (växel) alternativt nils.wiesner@mil.se

Fackliga representanter:
OFR/O Mats Häggström

OFR/S Urban Ström

SEKO Bo Eriksson

SACO Anneli Helmersson
Nås på telefonnummer 013-28 30 00 (växel)


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens Helikopterflottilj, Hkpflj, är ett förband med både mark- och sjöoperativ inriktning som kan verka vid insatser i Sverige och internationellt. Helikopterstöd är efterfrågat av många. Till exempel för person-, materiel-, eller sjukvårdstransporter, ledning, spaning eller bevakningsuppdrag. Helikopterflottiljen deltar därför ofta i uppdrag och övningar med andra förband men också som stöd till samhället i olika krissituationer. Huvuddelen av Helikopterflottiljen är placerad i Linköping (Malmen), med två stora enheter i Luleå (Kallax) samt Ronneby (Kallinge). Flottiljen ansvarar även för Hemvärnet i Östergötland.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 12 april 2018
  • Plats: Linköping, Östergötlands län, Sverige
  • Förband: Helikopterflottiljen (Hkpflj) Linköping
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-06-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan