Försvarshälsan på Södra Skånska Regementet i Revinge söker företagssköterska

Om tjänsten

Förändringar i omvärlden gör att Försvarshälsan nu är i ett utvecklingsskede där ditt bidrag kan vara avgörande för vår framgång. Vi söker därför dig med erfarenhet inom hälso- och sjukvård och som är utbildad företagssköterska.

Försvarshälsan på P 7 i Revinge är en intern företagshälsovård inom Revinge garnison som har ca 1000 anställda. Försvarshälsan bedriver hälso-och sjukvård inom ramen för  företagshälsovård, anpassad för Försvarsmaktens samtliga frivillighets- och anställningsformer, såväl nationellt som internationellt. För soldater/värnpliktiga under utbildning erbjuder vi sjuk-hälsovård motsvarande primärvård.

Försvarshälsan i Revinge är lokaliserad på den vackra skåneslätten södra delen av Sverige.

Du kommer att ingå i ett företagshälsovårdsteam bestående av företagssköterska, fysioterapeut, psykolog, sjuksköterskor, läkare och medicinsk sekreterare. Samtliga teammedlemmar har erfarenhet från olika verksamheter inom hälso- och sjukvården och är i ett flertal fall även multikompetenta.

I teamet är samverkan en av ledstjärnorna, vilket ger en intellektuellt stimulerande miljö utifrån de olika professionernas kompetenser.

Kvalifikationer:

Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenheter inom hälso- och sjukvård och specialistutbildad inom företagshälsovård.  Erfarenhet inom företagshälsovård, primärvård samt utlandtjänst är meriterande. Som person förväntas du ha en väl utvecklad förmåga till såväl självständigt arbete som arbete i team med övriga professioner. Du har minst 5 års klinisk yrkeserfarenhet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

 

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska vid Försvarshälsan är arbetsuppgifterna mycket skiftande.

På mottagningen görs bl.a sjukmönstring av rekryter, hälsoundersökningar, tjänstbarhetsbedömningar och vaccinationer. Fokus ligger framför allt på det promotiva och preventiva.

Arbetet genomförs till största del på mottagningen, men även ute på arbetsplatserna i nära kontakt med kunderna. Syftet är att främja en god arbetslivsutveckling som medför hälsa och säkerhet för  P7 anställda och rekryter. Vidare förekommer utbildningsuppdrag med olika inriktning. Därutöver förekommer tjänstgöring vid olika typer av militära övningar, för att upprätthålla en beredskap för prehospitala insatser, samt sjukvisitation i fält.

 

För anställningen krävs svenskt medborgarskap, villighet att tjänstgöra i internationella uppdrag, deltagande i militära utbildningar och övningar samt en godkänd personkontroll. Vidare krävs att du har körkort B.

 

Tillträdesdatum

Tillträde sker efter överenskommelse och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Individuell lönesättning tillämpas. Löneanspråk anges i ansökan.

 

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av:

Chef Försvarshälsan Revingehed Fredrik Karremo 0709/250581

Medicinskt ansvarig läkare vid FH i Revingehed Anne Miller-Isaksson 0709-206219

 

Fackliga företrädare:

TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel. 0455-852 70, 070-674 19 17

SEKO, Jan-Anders Nilsson, 0457-47 16 18, 070-815 22 56
Saco, Lisbeth Landin, tel. 0455/85 115, 073-182 80 47

Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel. 0455-866 61, 070-872 67 58

 

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV samt övriga handlingar Du önskar åberopa senast 2018-05-06 på adress: www.forsvarsmakten.se


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 17 april 2018
  • Plats: Revingehed, Skåne län, Sverige
  • Förband: Marinbasen (MarinB) Karlskrona
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-05-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan