Norrbottens regemente söker skvadronsadministratör till Arméns jägarbataljon i Arvidsjaur

Om tjänsten

Är Du intresserad av personaltjänst och vill arbeta aktivt med personalförsörjning? Vill Du vara med och bidra till effekten vid ett av Sveriges främsta krigsförband? I så fall har vi en plats för Dig.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i skvadronsledningen, vid förbandets utbildningsskvadron. Ditt arbete kommer att handla om att handlägga administrativa ärenden främst kopplat mot rekryter t.ex. resebeställningar, ersättningsärenden m.m. men även daglig administrativ tjänst av skvadronens anställda persona såsom arbetstidsplanering m.m. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och innebära att Du utöver daglig planering och uppföljning av den administrativa verksamheten även deltar i övningar och vid behov insatser med förbandet.

Kvalifikationer

 • Gymnasieexamen
 • God datorvana
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
 • Körkort B
 • God administrativ förmåga

Meriterande kvalifikationer

 • Erfarenhet från arbete i Försvarsmakten
 • Tidigare utbildning inom och/eller erfarenhet av personalarbete
 • Förmåga att arbeta i system PRIO
 • Förmåga att arbeta i systemen ATLAS

Personliga egenskaper
Befattningen innebär att Du bl.a. arbetar med vår viktigaste resurs, personalen. Detta ställer krav på hög integritet och god precision i utfört arbete. Du har utvecklad förmåga att både självständigt och tillsammans med andra arbeta mot gemensamma - högt ställda – mål. Du är noggrann, flexibel och prestigelös, vilket också innebär att du är en god lagspelare. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter och är tydlig och kommunikativ. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Befattningen ingår i ett insatsförband vilket kräver att Du har en god fysisk status. Viss militär utbildning (kombattantutbildning) kommer att ingå som ett krav i rollen.

Övrigt
Anställningsform: Anställningen är en tidsbegränsadanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Arbetsort: Arvidsjaur
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.
Lön enligt avtal
Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Frågor om befattningen

Mj Björn Nolén, 072-536 63 48

Fackliga representanter
Annelie Forshage OFR-S. annelie.forshage@mil.se
Margaretha Ryding SEKO-F. margareta.ryding@mil.se
Ann Nilsson SACO-F. ann.nilsson@mil.se
Per Davidsson OF Bothnia.   of-bothnia@mil.se
Krister Iseby OK ND             krister.iseby@mil.se

 Välkommen med din ansökan senast 2018-05-23.

Din ansökan skall minst innehålla CV, gymnasiebetyg samt ett personligt brev, där vi vill att Du motiverar varför Du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 17 maj 2018
 • Plats: Arvidsjaur, Norrbottens län, Sverige
 • Förband: Norrbottens regemente (I 19) Boden
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2018-06-03

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan