Ledningsregementet söker chef för telekrigavdelningen vid Försarsmaktens telekrigstödenhet

Om tjänsten

Vill du verka för att Försvarsmaktens fordon, fartyg och flygplan ska ha bästa möjliga chans att verka i en modern stridmiljö? Vill du vara med och forma hur den moderna tekniken ska utnyttjas i det framtida försvaret av Sverige? Då kan Försvarsmaktens telekrigstödenhet (15. TKSE) vara en plats för dig!

Arbetsuppgifter
Telekrigavdelningen är TKSE produktionsavdelning för produkter inom det elektromagnetiska spektrumet. Som chef för Tk leder, samordnar och följer du upp den elektromagnetiska produktionsverksamheten vid TKSE i syfte att leverera till staber och förband. I uppgiften ingår att bidra till FM och FMV med kompetens avseende exportverksamhet. C Tk ska även utveckla den egna verksamheten. Som C Tk är du en del i TKSE ledningsgrupp.

 Kvalifikationer
•Officer nivå OF2/OF3
•Tjänstgöring vid ett av Försvarsmaktens plattformsförband på telekrig- eller hydroakustikbefattning
•Väl dokumenterad arbetslivserfarenhet som chef med underställd personal
•God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och på engelska
•Hög förmåga att självständigt driva dina frågor

Meriterande kvalifikationer
•Erfarenhet av internationella samarbeten
•Erfarenhet avseende ledning av insatsverksamhet
•Kännedom om Försvarsmaktens sambands- och ledningssystem
•Kännedom om Försvarsmaktens FoT-verksamhet
•Kännedom om Försvarsmaktens processer rörande materielproduktion
•Erfarenhet av arbetsledning och projektledning samt erfarenhet och kännedom om enhetens arbetsuppgifter och ansvarsområden
•God erfarenhet av PRIO/VIDAR

Personliga egenskaper
Arbetet innebär stor och direkt påverkan på enhetens arbete och utveckling. Detta kräver att du har hög integritet och kan företräda enheten vid möten inom såväl som utom Försvarsmakten. Du är noggrann och prestigelös, vilket också innebär att du är en god lagspelare. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter och är tydlig och kommunikativ. Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning utan att bli stressad. Du är en självklar teamspelare som är van att samarbeta med andra och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Vid urval kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper, lämpligheter och uppnådda resultat inom tidigare verksamhetsområden.

Övrigt
Tjänsten är på heltid (40 timmars arbetsvecka med möjlighet till flex-tid) och en tillsvidareanställning.
Befattningen är i nivå OF3.
Arbetsplatsen är belägen i Stockholm på Karlavägen 104. Besök gärna vår hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/ledningsregementet/insatsforband/tkse/ för att läsa mer om vår verksamhet.
Tillträde snarast enl. ök. 

Förfrågningar om befattningen kan göras till rekryterande chef Christer Persson, christer.persson@mil.se

Fackliga representanter
OFR/O, Fredrik Jalmsell
OFR/S, Ulrika Carlsson
SACO-S, Marcus Dahlberg
Samtliga nås via växeln på 08-782 40 00.

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-01. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 08 maj 2018
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-06-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan