Underrättelseofficer till TKSE vid Ledningsregementet i Stockholm

Om tjänsten

Telekrigstödenheten (TKSE) är ett försvarsmaktsgemensamt krigsförband som arbetar med sensor- och motmedelsbibliotek för försvarsmaktens plattformar både nationellt och internationellt.

Nu söker TKSE en underrättelseofficer till UI (Underrättelse- och informationsavdelningen)

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som underrättelseofficer vid TKSE är du en del av underrättelse- och informationsavdelningen. Du stöttar övriga avdelningar vid TKSE med underlagsinhämtning och samverkan. Du arbetar ofta tillsammans med andra i ett team men också självständigt. Du har kontakt med många olika personer och funktioner internt, men också med våra uppdragsgivare. Arbetet erbjuder goda möjligheter till egen påverkan på arbetsuppgifter i en föränderlig miljö.

Krav

 • Officersexamen.
 • Godkänd säkerhets- och registerprövning.
 • Körkort B.
 • Kunskap inom försvarsmaktens ledningssystem

 

Meriterande kvalifikationer

 • Internationell militär tjänstgöring.
 • Dokumenterad erfarenhet från underrättelse- och säkerhetstjänst.
 • Dokumenterad erfarenhet från stabstjänst.
 • God förmåga i hanterande av IT-system.
 • Erfarenhet av att arbeta med ISUS.
 • God vana att arbeta i olika databashanterare (MSSQL, PostGreSQL mfl).
 • Erfarenhet inom informationshantering (information management) och Microsoft Sharepoint.
 • Erfarenhet av arbete i telekrigbefattning.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är intresserad av en omväxlande tjänst med en stor grad av ansvarstagande. Du har god förmåga att samarbeta och samverka med andra, samt är bekväm med att arbeta självständigt med komplexa uppgifter. Du är analytisk, kreativ och har en stark integritet. Din förmåga till struktur och noggrannhet värderas högt. Likaså din vilja och förmåga till utveckling inom ditt verksamhetsområde, både vad avser teknik och metoder. Du trivs i en dynamisk miljö där du oavsett motgång eller framgång förblir motiverad i dina uppgifter.

Mycket stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

 

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas för dig som f.n. inte är anställd i Försvarsmakten. Befattningen är i nivå OR6-7.

Tjänstgöringsgrad: Heltid (40h/v, med möjlighet till flex-tid)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Stockholm

 

Lön enligt överenskommelse. Övriga förmåner enligt avtal. 

 

Upplysningar om tjänsten 

Patrik Morin, TKSE, ledr-tkse-ui@mil.se.

 

Fackliga kontaktpersoner (nås genom växeln 08 782 40 00)

OF Markus Widborg

SACO-S Marcus Dahlberg

Försvarsförbundet (OFR/S) Ulrika Carlsson

 

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-15. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

--------------------------------------------------------


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 17 maj 2018
 • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2018-06-15

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan