13. Telekrigbataljonen söker Samverkansofficer/Stridsledare till S3 bataljonsstaben

Om tjänsten

13.Telekrigbataljonen är ett insatsförband som opererar på det elektroniska slagfältet både nationellt och internationellt. Genom tekniska sensorsystem bedrivs inhämtning av information om motståndaren. Bat uppgift är även att störa kommunikationen för motståndaren i syfte att försvåra ledningen av motståndarens förband. Genom bearbetning av informationen omvandlas informationen till underrättelser som är viktiga för högre chefers beslut.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som samverkansofficer/stridsledare utgör du en kvalificerad planerings- och samverkansresurs vid bataljonsstaben S3, i den dagliga verksamheten med ansvar för projekt avseende utbildning, utveckling och uppföljning.
I krigsbefattningen ansvarar striled för uppföljning av bataljonens verksamhet i intresseområdet, som samverkansofficer genomförs arbetet på brigadnivå.

Krav
Svenskt medborgarskap.
Genomförd och godkänd av FM säkerhetsprövning (genomförs vid uttagningstester) samt genomförd och godkänd registerkontroll.
Lägst genomgången OF2 utbildning.

Meriterande
Väl vitsordad tjänst i aktuell eller liknande befattning.
Utbildning inom underrättelsetjänst, markstrid och telekrig.
Genomförd Bataljonsstabsmedlemskurs.

Personliga egenskaper
Du som söker tjänsten är en självgående och ansvarskännande person med ett beprövat gott ledarskap och besitter förmågan att inspirera. Du brinner för ledarskap och de möjligheter och utmaningar den ger människan. Du vill lära dig mer om teknik och inspireras av att få vara med i dess absoluta framkant. Du fungerar väl i ledarrollen, inte minst under ansträngande förhållanden i fält.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Upplysningar om tjänsten kan lämnas av SC Mj Henrik Kasesalu

Maila dina frågor till förbandet på epostadress ledr-tkbat@mil.se.
Märk ditt mail Samverkansofficer/Stridsledare S3

Fackliga representanter

OFR/O, OF                 Magnus Johansson
SACO-F                     Carl-Johan Pettersson       
SEKO-F                      Lars Lindell          
OFR/S                       Inge Bäcklin
samtliga nås via tfn växel: 0171-15 70 00

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning

Arbetsort Enköping
Tillträde efter överenskommelse

För att din ansökan skall behandlas skall följande underlag bifogas;

CV
Personligt brev
Välliknande foto
Referenser (minst 2)
Betyg/intyg från militära utbildningar och insatser
Kopia av körkort

Sökande som bedöms lämpliga för tjänsten kommer att kallas till uttagningstester under en till två dagar i vecka 843.
Sista datum för ansökan  2018-09-06


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 12 juni 2018
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan