13.Telekrigbataljonen söker telekriggruppchef OR6 till 133.Telekrigkompaniet

Om tjänsten

13. Telekrigbataljonen är ett insatsförband som opererar på det elektroniska slagfältet både nationellt och internationellt. Genom tekniska sensorsystem bedrivs inhämtning av information om motståndaren. Bataljonens uppgift är även att störa kommunikationen för motståndaren i syfte att försvåra ledningen av motståndarens förband. Genom bearbetning av informationen omvandlas informationen till underrättelser som är viktiga för högre chefers beslutsfattning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som gruppchef på en telekrigsgrupp. Tjänsten är krävande och varierande vilket ställer krav på individens självständighet och förmåga att anpassa sig samt ledarskap. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att leda en grupp som arbetar med enhetens tekniska sensorer för inhämtning.

Tjänsten innebär insatser nationellt och internationellt.
Internutbildning genomförs fortlöpande och det finns stora möjligheter att vidareutvecklas i befattningen och inom enheten.

Formella krav

Svenskt medborgarskap
Specialistofficersexamen.
Fullgjord värnplikt/grundläggande militär tjänstgöring
Körkort B.
Genomförd och godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll (genomförs vid uttagningstester)

Meriterande kvalifikationer

Tidigare tjänstgöring i gruppchefsbefattning. Tidigare tjänstgöring i Försvarsmakten Tidigare tjänstgöring inom samband och stridsledningsbefattning inom FM Tidigare tjänstgöring i underrättelsebefattning

Personliga egenskaper

Du är en driven och självgående individ som vill arbeta i teknikens framkant och vara i händelsernas centrum. Du trivs med att arbeta i ett tätt team av kollegor men har inga problem att lösa uppgifter självständigt. Du är stresstålig och kan hantera stora mängder av information utan att tappa fokus.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten lämna av:

C 133. Telekrigkompaniet Mj Anders Larsson

070-8863209, ledr-tkbat-132.tkkomp@mil.se

 

Övrigt

Befattningen är placerad i nivå OR6-7.
Tjänsten är på heltid med tjänstgöringsort Enköping.
Preliminärt tillträde till tjänsten är hösten 2017 alt årsskiftet 2017/2018.
Sökande som bedöms lämpliga för tjänsten kommer att kallas till uttagningstester under två dagar.

För att din ansökan skall behandlas skall följande underlag bifogas
CV
Personligt brev
Välliknande foto
Referenser (minst 2)
Gymnasiebetyg
Betyg/intyg från militära utbildningar och insatser
Kopia av körkort

Fackliga representanter:

OF Enköping Magnus Johansson
SACO          Carl-Johan Pettersson
OFR/S         Inge Bäcklin
SEKO          Lars Lindell
Samtliga nås på tfn nr: 0171-157000

Sista datum för ansökan  2018-09-06


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 juni 2018
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan