Sjuksköterska sökes till Försvarshälsan Göteborg

Om tjänsten

Försvarshälsan Göteborg söker en sjuksköterska för allmän visstidsanställning (ALVA), heltid, på 2 år.

Försvarshälsan (FH) är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten som uppdragsgivare och ansvarar för företagshälsovård för anställd personal, hälso- och sjukvård för elever och rekryter samt sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser.

I Göteborgs garnison arbetar närmare 700 personer i Försvarsmakten. På hela garnisonen utbildas flera hundra personer varje år. Här finns även cirka 2000 avtalssoldater som är knutna till Hemvärnet med de nationella skyddsstyrkorna samt ungefär 300 ungdomar som ingår i deras ungdomsverksamhet. Utöver den militära verksamheten vid garnisonen finns det ungefär 150-200 personer som arbetar hos de civila aktörer som finns i anslutning till garnisonen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hälso- och sjukvård för rekryter och elever samt företagshälsovård för all anställd personal. Arbetet innehåller såväl hälsofrämjande, förebyggande, behandlande och rehabiliterande uppgifter.

I tjänsten ingår undervisning och utvecklingsarbete samt sedvanligt mottagningsarbete.

Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete samt arbeta i team med Försvarshälsans övriga personal. Teamet består av sjuksköterskor, fysioterapeut, medicinsk sekreterare, chef, hälsopedagog, arbetsmiljöingenjör, läkare och psykolog. Tjänstgöring vid övriga Försvarshälsor kan förekomma liksom oregelbunden arbetstid. 3 tim fysisk träning per vecka ingår i arbetstiden.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med relevant specialistkompetens

Ca fem års yrkeserfarenhet som sjuksköterska

B-körkort. Bilkörning ingår i tjänsten

Personliga egenskaper

Du har egen drivkraft, är kundorienterad och trivs med att arbeta tillsammans med övriga yrkeskategorier med syfte att stödja arbetsgivaren i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning liksom god fysisk kondition. Du vill även utveckla samarbetet internt och externt och trivs i utbildningsrollen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande

Erfarenhet av arbete på vårdcentral, akutmottagning eller motsvarande

Utbildning och erfarenhet inom företagshälsovård

Erfarenhet från tjänstgöring i Försvarsmakten

Övrigt

Tjänsten är på Försvarshälsan Göteborg. Tjänsteresor förekommer inom Sverige. Det är en ALVA-anställning på heltid, i 2 år. Försvarsmakten tillämpar provanställning på 6 mån.

Tillträdesdatum efter överenskommelse. Senast 2019-01-01.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av

Johan Kampe, Avdelningschef FH Göteborg
Ola Johansson, Sjuksköterska FH Göteborg
Christina Nyberg, Handläggare FH Mitt

Kontaktas via växeln 0505-45 10 00

Ring gärna kontaktpersonerna för ytterligare information och eventuellt studiebesök. Begränsad kontakt under tiden  27/7-12/8.

Fackliga organisationer

SACO
OFR/S
OFR/O
SEKO-F

Kontaktas via växeln 0505-45 10 0 0

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-02. Bifoga ditt CV och ansökningsbrev.

Intervjuer planeras till september.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 28 juni 2018
  • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs regemente (P 4) Skövde
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-02

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan