Sjuksköterska sökes till Försvarshälsan Malmen

Om tjänsten

Försvarshälsan (FH) är Försvarsmaktens företagshälsovård. Försvarshälsan Malmen svarar för företagshälsovård för all personal inom Linköpings Garnison, sjukvård för elever och flygande personal, samt sjukvårdsberedskap vid övningar.

Linköpings garnison  har ca. 1000 medarbetare och består av bl. a. helikopterflottiljen, luftstridsskolan samt F7 transport och specialflyg.

Försvarshälsan Malmen behöver nu anställa en sjuksköterska på heltid, ALVA-anställning i två år.

På Försvarshälsan arbetar vi tillsammans i team, bestående av läkare, företagssköterska, psykolog, hälsopedagog, sjuksköterskor, arbetsmiljöingenjör samt medicinsk sekreterare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hälso- och sjukvård för rekryter och elever samt företagshälsovård för all anställd personal. Arbetet innehåller såväl hälsofrämjande, förebyggande, behandlande och rehabiliterande uppgifter. Dessutom ingår tjänstgöring på obekväm arbetstid då vi upprätthåller akut sjukvårdsberedskap under övningar.

I tjänsten ingår undervisning och utvecklingsarbete samt sedvanligt mottagningsarbete.

Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete samt arbeta i team med Försvarshälsans övriga personal. Tjänstgöring vid övriga Försvarshälsor kan förekomma liksom oregelbunden arbetstid. 3 tim fysisk träning per vecka ingår i arbetstiden.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med relevant specialistkompetens

Ca fem års yrkeserfarenhet som sjuksköterska

B-körkort. Bilkörning ingår i tjänsten

Personliga egenskaper

Du har egen drivkraft, är kundorienterad och trivs med att arbeta tillsammans med övriga yrkeskategorier med syfte att stödja arbetsgivaren i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning liksom god fysisk kondition. Du vill även utveckla samarbetet internt och externt och trivs i utbildningsrollen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande

Erfarenhet av akutsjukvård, mottagningsarbete

Utbildning och erfarenhet inom företagshälsovård

Erfarenhet från tjänstgöring i Försvarsmakten

Övrigt

Tjänsten är på Försvarshälsan Malmen, Linköping men tjänsteresor förekommer inom Sverige. Det är en allmän visstidsanställning (ALVA) på heltid i ett år med ev förlängning. Försvarsmakten tillämpar provanställning på 6 mån.

Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av

Cecilia Örjansdotter Anderson,  avdelningschef FH Malmen

Christina Nyberg, handläggare FH Mitt

Kontaktas via växeln 0505-45 10 00

Ring gärna kontaktpersonerna för ytterligare information och eventuellt studiebesök. Begränsad kontakt mellan13/7-29/7 pga semester.

Fackliga representanter

SACO

OFR/S Bengt Lindlöf

OFR/O Elina Meyer

SEKO-F Lola Ahlgren

Kontaktas via växeln 0505-45 10 0 0

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-05. Bifoga ditt CV och ansökningsbrev.

Intervjuer planeras till slutet av augusti.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 28 juni 2018
  • Plats: Linköping, Östergötlands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs regemente (P 4) Skövde
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-08-05

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan