13.Telekrigbataljonen söker Trossgruppchef till 131.Telekrigkompaniet.

Om tjänsten

På 13.Telekrigbataljonen är arbetssituationen dynamisk och utmanande. Vi erbjuder ett arbete med mycket stor variation och i olika miljöer. Under en normal vecka arbetar du med att vidareutveckla din specifika kompetens inom gruppen såväl som att vidareutveckla din grupp och din plutons förmåga. Detta innebär bland annat utbildningar, övningar och insatser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som trossgruppchef ingår Du i en trossgrupp om fyra soldater som arbetar med att försörja kompaniet med underhåll i form av bränsle, mat, vatten samt ammunition. Trossgruppen ingår i en stab och tross-pluton,vars typfordon är terränglastbilar. 
Kompaniet har en stor mängd materiel och avancerade sensorer vilket ställer höga krav på ansvarskänsla och noggranhet hos personalen. Som trossgruppchef krävs det att du är väldigt självgående och kan agera utifrån uppkomna situationer. Att vara trossgruppchef är en nyckelbefattning i kompaniet. Du måste kunna arbeta självständigt och fungera bra i grupp

Formella kunskapskrav

Svensk medborgare
B-Körkort
Specialistofficersutbildning OR6

Önskvärda meriter/kvalifikationer

300 p på FM Multitest
10 min och 15 sek på FM Fälttest
BC-Körkort
Förarbevis TGB 30/40
Tidigare tekniska utbildningar
Tidigare gruppChefs utbildningar

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Befattningen kräver
God fysisk form
Stresstålig
Noggrannhet

FÖR ATT DIN ANSÖKAN SKALL BEHANDLAS SKALL FÖLJANDE UNDERLAG BIFOGAS

· CV

· Personligt brev

· Välliknande foto

· Referenser (minst 2)

· Gymnasiebetyg

· Betyg/intyg av militära utbildningar och insatser

· Kopia av körkort


Placering

Enköping

Ansökan

Välkommen med din ansökan , senast 2018-09-06.

Fackliga representanter

OFR/O, OF Enköping Magnus Johansson

SACO-F Carl-Johan Pettersson

SEKO-F Lars Lindell

OFR/S Inge Bäcklin

Samtliga nås via LedR tfn växel: 0171-15 70 00

Frågor? Då mejlar du till ledr-tkbat-s1@mil.se

Eller ringer C 131.Tkkomp Kn Daniel Ferneborg 073-3627667

 

 

 

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 19 juni 2018
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan