Infrastrukturhandläggare till Marinbasen, Eksjö

Om tjänsten

Försvarsmakten Marinbasen söker infrastrukturhandläggare till Lokalplaneringsenhet Syd med placering i Eksjö.

Lokalplaneringsenhet Syd är Försvarsmaktens beställarkompetens gentemot Fortifikationsverket som är statens ägarrepresentant för försvarsfastigheter. Lokalplaneringsenhet Syd hanterar lokalförsörjningen för de militära förbanden i Östergötland, Småland, Öland, Blekinge och Skåne avseende anskaffning, vidmakthållande och avveckling av fastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du skall verka som lokalsamordnare avseende infrastruktur i första hand inom Eksjö garnison, men även inom Småland i stort, och där
ansvara för vidmakthållande av befintligt fastighetsbestånd. I arbetsuppgiften ingår bland annat lokal- och hyresfördelning, planering,
granskning av avtal, beställning av fastighetsnära tilläggstjänster och anpassningar. Därutöver medverka vid anskaffning och avveckling av
mark och lokaler. Du skall vara beställarens representant vid mindre ombyggnationer och sammanhålla kontakter med berörda
myndigheter och organisationsenheter inom Försvarsmakten. Tjänsteresor förekommer.

Tjänsten innebär
att man ofta arbetar i projektform, tillfälligt sammansatta arbetsgrupper och då förväntas man som
infrastrukturhandläggare kunna leda mindre arbetsgrupper och samordna ärenden knutna till projektet som Försvarsmaktens
beställarrepresentant.

Som infrastrukturhandläggare förväntas du ta ansvar för varierande flora av ärenden och vara ett stöd för Försvarsmaktens hyresgäster så
att lokalerna nyttjas på ett kostnadseffektivt sätt.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs någon form av bygg- eller fastighetsinriktad högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper. Du bör ha minst 3 års
erfarenhet inom området.
Meriterande är viss erfarenhet avseende fastighetsförvaltning eller byggprocessen.
Önskvärt är kännedom om fastighetsjuridik samt arbetsmiljö- och miljölagstiftning.

Vidare ställs krav på att du innehar B-körkort samt är svensk medborgare.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och strukturerat lagd.
Social kompetens är ett krav liksom god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

Övrigt

Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Upplysningar
Du är välkommen att kontakta chefen för Lokalplaneringsenhet Syd Peter Glimvall på telefon 0455-85113 eller e-post
peter.glimvall@mil.se

Fackliga företrädare:
TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel. 0455-852 70, 070-674 19 17
SEKO, Jan-Anders Nilsson, 0457-47 16 18, 070-815 22 56
Saco, Lisbeth Landin, tel. 0455-851 15, 073-182 80 47
Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel. 0455-866 61, 070-872 67 58

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31. Din ansökan ska innehålla CV, löneanspråk, referenser samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Läs mer om Försvarsmakten på www.forsvarsmakten.se


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 18 juni 2018
  • Plats: Eksjö, Jönköpings län, Sverige
  • Förband: Marinbasen (MarinB) Karlskrona
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-08-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan