Instruktörer till GU - OR 6

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift som instruktör är att utbilda rekryter inom ramen för kursplan Grundutbildning (GU). Du kommer att arbeta varierat, en dag med verksamhet i lektionssal till att nästa dag var ute i fält och bedriva stridsskjutningar. Du kommer att arbeta i ett arbetslag om 3-4 personer.

Kvalifikationer

Du som söker är yrkesofficer OR 6 och innehar körkort B.

Personliga egenskaper

Som person är du initiativrik, ansvarskännande och en lagspelare. Du trivs med att se andra människor utvecklas och anpassar ditt sätt att lära ut därefter. Du har intresse av att ta till dig nya kunskaper och drivs av att bli bättre inom ditt kompetensområde. Flexibilitet utöver ditt eget ansvarsområde är en nödvändighet, både för att stödja inom andra kompetensområden, men också för att lösa olika former av gemensamma uppgifter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har en god förmåga att arbeta självständigt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen är tillsvidare.

Tjänsterna är placerade på GU-kompanierna på Trängbataljonen, Trängregementet Skövde.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att ringa kompanichef, Mj Magnus Elg, tfn 070-680 26 85.

Fackliga representanter

Jörgen Eliasson, OFR/O

Peter Danielsson, OFR/S

Birgitta Nilsson, SACO-F TrängR

Samtliga nås via växeln, 0500-46 50 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31. Vi kommer löpande att arbeta med urval och intervjuer, så vänta inte med din ansökan. Vi vill att din ansökan innehåller ett personligt brev och CV (i PDF-format).


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 19 juni 2018
  • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Trängregementet Skövde
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-08-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan