Mali09 Planoff S3

MINUSMA står för ”United Nations Multi-dimensional Integrated Stabilization Mission in Mali”.
Den 18 juni 2013 beslutade riksdagen att Sverige skall stödja FN i dess stabiliseringsinsats i Mali (se riksdagens proposition 2012/13:173). Insatsen startade den 1 juli 2013 och är en kapitel VII-insats.
Sverige bemannar ett antal stabsbefattningar med placering i Bamako och Timbuktu.

Om tjänsten

 

 • Befattningslön: Lön enligt FM avtal.
 • Nivå: OR7/OF2.
 • Enhet: Mali09.
 • Geografiskt läge: P4 Skövde/Timbuktu.
 • Anställning: Tidsbegränsad anställning.

Befattningsbeskrivning:

Som planeringsofficer stödjer du operationschefen i planeringen och framtagandet av operationsordrar inom det svenska ISR-bidraget. Du skall vara beredd att leda planeringsprocessen (PUT-metoden). Som planeringsofficer kommer du även att få sammanhålla funktionerna i planeringsprocessen. Du kommer även under leave-perioder att få tjänstgöra som stridsledningsofficer i förbandets StriC.

Krav:

 • Yrkes- eller reservofficersexamen.

Önskvärda meriter:

 • Tidigare tjänstgöring i MINUSMA.
 • Tidigare tjänstgöring i bataljons/brigadstab inom tre-funktionen.
 • Tidigare internationell tjänstgöring (annan än MINUSMA).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För frågor om tjänsten maila P4-MINUSMA@mil.se

Fackliga kontakter:

David Lindblom OFR/O, Bengt Lindlöf OFR/S, Lola Ahlgren SEKO/F.

Samtliga nås via växeln 0505-451000

Anställningsperiod: 

Utbildningsstart v831.

Insatsperiod nov/dec 2018 till maj/juni 2019.

 

Välkommen med din ansökan senast 22/7. 

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, är en arbetsgivare som tar ansvar för sina anställda genom att samarbeta med arbetsgivare och högskolor i vår närhet. Genom Försvarsmaktsråd Skaraborg skapar vi förutsättningar för våra anställda att kunna växla mellan oss och andra arbetsgivare. Regementet utbildar förband inom markstrid med många olika kompetenser där stridsfordon 90 och stridsvagn 122 är tunga inslag. Skaraborgs regemente tränar och utbildar två mekaniserade bataljoner, en för heltidstjänstgöring och en för tidvis tjänstgöring, två stridsvagnskompanier, ett tungt transportkompani samt tre hemvärnsbataljoner. Regementet ansvarar också för andra brigadstaben och staben för Militärregion Väst.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 20 juni 2018
 • Plats: Timbuktu, Mali
 • Förband: Skaraborgs regemente (P 4) Skövde
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2018-07-22

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan