Personalgeneralist till 32.underrättelsebataljonen K 3

Om tjänsten

Sökande enhet

32.Underrättelsebataljon är en funktionsbataljon specialiserad mot spaning och underrättelseinhämtning. Personalsektionen vid 32:a underrättelsebataljonen består av fyra medarbetare; personalchef, personalgeneralist, personaladministratör samt en stabsassistent. Sektionen är en del av en stab som i sin helhet består av ca 55-60 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att samordna rekryterings- och rehabiliteringsarbetet vid enheten. Arbetet som Personalgeneralist innebär också att du arbetar konsultativt med att stödja enhetens chefer i olika typer av frågeställningar rörande HR exempelvis arbetsrätt. Personalgeneralisten samverkar med andra enheter och andra organisationer inom dessa ansvarsområden.

Krav

Svensk medborgare

Personalvetarexamen eller motsvarande (minst 180 Hp)

FM Fys nivå A med Godkänt resultat

Önskvärda kvalifikationer

Erfarenhet av att jobba med HR-relaterade frågor är meriterande men inget krav

God kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift

Goda kunskaper inom Officepaketet

Goda kunskaper inom FM personalredovisningssystem PRIO

B-körkort

Genomförd värnplikt eller GMU

Personliga egenskaper

För att kunna verka i rollen som Personalgeneralist krävs det att du trivs att arbeta i ett vaierande arbetstempo, har god struktur i ditt arbete samt att du som person har en god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad med god förmåga att möta människor i olika sammanhang.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

Therése Janderberg, Personalchef, tel: 076-633 61 49 mail: therese.janderberg@mil.se

Dokument att bifoga ansökan

CV

Personligt brev

Examensbevis

Fackliga representanter

Kontakt via mail: K3-ATO@mil.se

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månader provanställning

Arbetsort: Karlsborg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

Välkommen med din ansökan senast: 2018-08-12

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 21 juni 2018
  • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Livregementets husarer (K 3) Karlsborg
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-08-12

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan