Infrastrukturhandläggare till Norrbottens flygflottilj F 21

Om tjänsten

Är du noggrann, strukturerad och gillar administrativt arbete? Norrbottens flygflottilj söker en infrastrukturhandläggare. Befattningen återfinns i F 21 insatsorganisation vid planeringsavdelningen i flottiljstaben.

Planeringsavdelningen består i dagsläget av 11 medarbetare som arbetar med planering på lång sikt, avseende fred, kris och krig. Bl.a. ansvarar vi för ekonomi-, miljö- och infrastrukturfrågor. Du kommer att samarbeta med och stötta avdelningens befintliga infrastrukturhandläggare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Samordna infrastrukturella åtgärder vid flottiljen
- Sammanhålla och stödja förbandets behov av anläggningar, lokaler och utrymmen
- Stötta i framtagandet av behovsanmälan, behovsanalys samt behovsunderlag
- Delta i utvecklingsprojekt
- Genomföra samverkan med aktörer inom eget ansvarsområde
- Stödja och delta i övrigt förekommande arbetsuppgifter vid avdelningen

Som anställd i Försvarsmakten ska du uppfylla Försvarsmaktens krav för fysisk standard, därför ingår även fysisk träning som en av dina arbetsuppgifter. Årliga tester genomförs.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Byggnadsteknisk förståelse
- Tidigare erfarenhet av arbete med exempelvis bygglovsadministration eller andra liknande arbetsuppgifter
- Lägst gymnasial utbildning
- B-körkort
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska
- God vana att arbeta med datorer
- God strukturell förmåga

Meriterande kvalifikationer
Du som söker får gärna ha:

- Genomfört värnplikt/grundläggande militär utbildning eller annan typ av militär utbildning
- Kännedom om Försvarsmaktens verksamhet, anläggningar och lokaler
- Förmåga och erfarenhet av att planera, samordna samt beställa tjänster inom fastighetsdrift
- Kunskaper avseende militära och civila regler för byggnationer
- Utbildning och erfarenhet inom fastighetsförvaltning
- Tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom statlig myndighet
- Goda kunskaper inom statlig förvaltning

Personliga egenskaper
Vi söker dig som snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har god samordnings- och samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar. För att trivas i rollen som infrastrukturhandläggare ska du som person vara noggrann, ansvarskännande och ha god social förmåga med vana att jobba i team. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter samt är tydlig och kommunikativ.  Du är prestigelös, flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt
Civil befattning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsomfattning 100 % Internutbildning och resor i tjänsten förekommer. Detta är en tillsvidareanställning och inleds med sex månaders provanställning. Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildning, övningar och insatser, både inrikes och utrikes. För anställning krävs svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning som genomförs i anslutning till anställningsintervjun.

Individuell lönesättning tillämpas. Arbetsort Luleå

Förfrågningar om befattningen kan göras till ställföreträdande chef för avdelningen; Mattias Alman och frågor kring rekryteringsprocessen kan göras till HR-generalist; Sofia Kempe. Båda nås genom vxl tfn 0920-23 40 00.

Fackliga representanter
OFR/O, OFR/S, SACO och SEKO. Samtliga nås via växeln 0920-23 40 00. 

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-02. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.  

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 26 juni 2018
  • Plats: Luleå, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Norrbottens flygflottilj (F 21) Luleå
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-02

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan