Förrådspersonal till Försvarsmaktens logistik

Om tjänsten

Enhet
Försvarsmaktens logistik (FMLOG) ansvarar för underhåll och stöd till förband, staber och skolor inom Försvarsmakten, med ca 1200 anställda. 3. NSE NORD ingår som en av sex enheter inom FMLOG och har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats.

Arbetsuppgifter:
Uppgifterna består främst av förrådsarbete under ledning av arbetsledare och redovisning samt förnödenheter i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO. Dessutom ska du medverka i övriga funktioner inom verksamheten som till exempel delta i utbildningar och utföra arbete åt annat förråd inom FMLOG. Du ska även vara beredd att tjänstgöra internationellt.

Kvalifikationer:
• Lägst gymnasieutbildning.
• Erfarenhet inom lager eller service i minst 6 månader.
• Körkort B*.
• Goda datakunskaper.          

Meriteriande:
Erfarenhet av försvarsmaktsmateriel, logistik, truck förarbevis och körkort C*.

Personliga egenskaper:
• God problemlösningsförmåga.
• God samarbetsförmåga.
• Positiv inställning till utveckling och förändring.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt ök.
Placeringsort: Härnösand.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

Chef för Servicepunkt Härnösand, Stefan Öström, tfn 070 698 50 85.

Fackliga representanter:
SEKO Dan Rådman, tfn 070-555 30 22.

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-19. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Ange löneanspråk.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 30 juli 2018
  • Plats: Härnösand, Västernorrlands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-08-19

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan