Personalhandläggare till Försvarsmaktens Internationella Center (Swedint) med Nordiskt Center för Gender i Militära Operationer (NCGM)

Om tjänsten

Swedint-NCGM (Swedish Armed Forces International Centre) lyder under Chefen Livgardet och är en försvarsmaktsresurs vars huvuduppgift är att genomföra individuell träning och utbildning för militär, polis och civila inför deltagande i fredsbevarande uppdrag under ledning av FN, EU, NATO, AU eller andra organisationer.

Från den 24 januari 2012 har Nordic Centre for Gender in Military Operations (NCGM) verkat vid Swedint genom att bedriva utbildning, hantera utbildnings- och övningsfrågor och dels utgöra ett kunskapscentra för genderrelaterade frågor kopplat till militär verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som personalhandläggare vid Swedint-NCGM kommer du att ansvara för administration av svenska NORDEFCO-instruktörer och elever, lokal protokollfunktion samt stödja avdelningscheferna med personaladministration vid anställning och avgång. I arbetsuppgifterna ingår även att delta i NORDEFCO-möten samt att uppdatera NORDEFCO ”Admin Handbook”.

Kvalifikationer/krav

 • Gymnasieexamen
 • Mycket goda kunskaper samt stilistisk förmåga i de svenska och engelska språken, såväl i tal som i skrift (arbetsspråket är engelska)
 • Goda kunskaper i MS Office samt kunskap i databashantering
 • Svensk medborgare

Meriterande kvalifikationer

 • Ytterligare språkkunskaper, såsom franska och spanska
 • Kunskap och erfarenhet av att arbeta i SAP – system PRIO
 • Tjänstgöring i Försvarsmakten eller annan statlig myndighet
 • Dokumenterad administrativ erfarenhet/roll
 • Erfarenhet från tjänstgöring i utlandsstyrkan är meriterande.
 • Körkort B

Personliga egenskaper
Som individ ska du besitta en hög förmåga att kunna arbeta effektivt och noggrant under press. God samarbetsförmåga, hög social kompetens, flexibilitet och utpräglad servicekänsla kännetecknar dig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och trivs med att hålla föredrag på både svenska och engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Arbetsort: Kungsängen. 
Tillträde snarast möjligt. 
Tjänsten är en tillsvidare anställning, heltidstjänstgöring. 
Kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.

Innan tillträde kommer säkerhetsprövning att ske.

Upplysningar om befattningen kan lämnas av Stabschefen Jenny Stålhammar 072-187 94 76.

Fackliga representanter 
OF Livgardet Stefan Morin, SEKO Thomas Klasson, SACO Catarina Malmrot, OFR/S Madeleine Daleo samtliga nås via växeln: 08-584 540 00.

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-22

 

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 28 juni 2018
 • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Ingen militär utbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2018-07-22

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan