Försvarshälsan Enköping söker Företagssköterska

Om tjänsten

Försvarshälsan Enköping söker Företagssköterska. Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna företagshälsovård och finns på samtliga garnisonsorter i landet. Försvarshälsan ansvarar för hälso- och sjukvård för rekryter och kadetter samt företagshälsovård för anställd personal inom Försvarsmakten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att tjänstgöra som Företagssköterska vid Försvarshälsan Enköping. Arbetsuppgifterna innefattar företagssköterskearbete med bland annat hälsoundersökningar, vaccinationer, rehabilitering och arbetsrelaterad ohälsa. Du förväntas delta i utbildning för organisationen inom området arbete, hälsa, livsstil samt rehabilitering. Du kommer också att deltaga i den fortsatta utvecklingen av Försvarshälsans verksamhet. Du kommer att ingå i vårt hälsoteam bestående av läkare, företagssköterska, psykolog, hälsopedagog, sjuksköterskor, fysioterapeut/ergonom, arbetsmiljöingenjör samt medicinsk sekreterare. Teamarbete genomsyrar vårt arbetssätt i den dagliga verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom företagshälsovård. Minst 5 års yrkeserfarenhet krävs.

Körkort lägst B.

Meriterande utbildning/kunskap

Erfarenhet av tjänstgöring i Försvarsmakten.
Erfarenhet från företagshälsovård och mottagningsarbete.
Erfarenhet av att arbeta i multiprofessionellt team.
Erfarenhet av promotivt, preventivt, behandlande och rehabiliterande arbete.

Personliga egenskaper

Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete samt ha nära samarbete med Försvarshälsans övriga personal. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är i huvudsak förlagd till Enköping men tjänstgöring på annan ort i region Mälardalen kan förekomma.

Arbetstid: 40 h/v, heltidstjänstgöring, på dagtid. Kvälls- och helgtjänst kan förekomma i samband med t ex sjukvårdsberedskap vid militära övningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning tillämpas inom ramen för FM lönepolicy. Löneanspråk anges i ansökan.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställningen följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Upplysningar om tjänsten lämnas gärna av: Maria Enbom(företagssköterska) 072-9817541 och Love Mangs(psykolog) 0709647879 

Fackliga representanter: OFR/O, OF Enköping Magnus Johansson, SACO-F Carl-Johan Pettersson, SEKO-F Per Lars Lindell, OFR/S Inge Bäcklin,

Samtliga nås via LedR växel: 0171-15 70 00.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 augusti 2018
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-02

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan