Försvarshälsan Enköping söker psykolog

Om tjänsten

Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna företagshälsovård och finns på samtliga garnisonsorter i landet. Försvarshälsan ansvarar för hälso- och sjukvård för rekryter och kadetter samt företagshälsovård för anställd personal inom Försvarsmakten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Psykologens arbete inom Försvarshälsan innefattar psykosociala arbetsmiljö- och hälsofrågor på individ-, grupp- och organisationsnivå med ett promotivt, preventivt och rehabiliterande arbetssätt. Detta innebär bl a kris- och stödsamtal, stress- och konflikthantering, handledning av chefer och medverkan i rehabiliteringsarbete. I arbetsuppgifterna ingår även kortare behandlingar, utbildningsinsatser och utvecklingsarbete. Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete samt ha nära samarbete med Försvarshälsans övriga personal. Detta team består av läkare, företagssköterskor, psykolog, hälsopedagog, sjuksköterskor, fysioterapeut/ergonom, arbetsmiljöingenjör samt medicinsk sekreterare.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med minst tre års yrkeserfarenhet 
Klinisk erfarenhet, gärna med kognitiv och beteendeinriktad behandlingserfarenhet 
B-körkort. Bilkörning ingår i tjänsten.

Du har egen drivkraft, är kundorienterad, intresserad av organisation och arbetsmiljö och trivs med att arbeta tillsammans i team med övriga yrkeskategorier i syfte att stödja arbetsgivaren i att främja organisationens hälsa. Flexibilitet och god samarbetsförmåga liksom god fysik är en förutsättning för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Meriterande

Erfarenhet av företagshälsovård 
Erfarenhet av arbetsinsatser på organisations- och gruppnivå 
Erfarenhet av utbildningsinsatser för chef och medarbetare 
Erfarenhet av tidigare arbete inom Försvarsmakten och Försvarshälsan

Upplysningar om tjänsten lämnas gärna av: Love Mangs(psykolog) 0709647879

Fackliga representanter: OFR/O, OF Enköping Magnus Johansson, SACO-F Carl-Johan Pettersson, SEKO-F Per Lars Lindell, OFR/S Inge Bäcklin,

Samtliga nås via LedR växel: 0171-15 70 00.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 augusti 2018
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-02

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan