Sjuksköterska till Försvarshälsan i Enköping/Försvarsmakten

Om tjänsten

Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna Företagshälsovård och finns på samtliga garnisonsorter i landet. Försvarshälsan ansvarar för hälso- och sjukvård för rekryter och kadetter samt företagshälsovård för civilt och militärt anställd personal inom Försvarsmakten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hälso- och sjukvård för rekryter och elever via drop-in mottagning och telefonrådgivning
Vaccinationer och lagstadgade hälsokontroller
Sjukvårdsberedskap vid övningar i fält, ibland på obekväm arbetstid
Delta i utbildning för organisationen inom området arbete, hälsa, livsstil samt rehabilitering
Delta i utveckling av Försvarshälsans verksamhet
Samarbete i vårt hälsoteam bestående av läkare, företagssköterska, sjuksköterskor, psykolog, hälsopedagog, fysioterapeut/ergonom, arbetsmiljöingenjör samt medicinsk sekreterare

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom öppen hälso- och sjukvård, företagshälsovård, akut/ambulanssjukvård eller anestesi.

5 års yrkeserfarenhet

B-körkort

Personliga egenskaper:

Vi söker en positiv person som är engagerad, flexibel, vetgirig. Du bör tycka om att samarbeta i team men även att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltidstjänstgöring, 40 timmar/vecka med schemalagd arbetstid dagtid mån-fre med möjlighet till nedsatt tjänstgöringsgrad. Viss arbetstid kvällar och helger kan förekomma. Flexavtal. finns. 

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön:
Individuell lönesättning tillämpas inom ramen för FM lönepolicy. Fast månadslön.
Löneanspråk anges i ansökan.

Upplysningar om tjänsten lämnas gärna av: Love Mangs(psykolog) 0709647879

Fackliga representanter: OFR/O, OF Enköping Magnus Johansson, SACO-F Carl-Johan Pettersson, SEKO-F Per Lars Lindell, OFR/S Inge Bäcklin,

Samtliga nås via LedR växel: 0171-15 70 00.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 augusti 2018
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-03

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan