Materielhandläggare till Luftvärnsregementet

Om tjänsten

MATERIELHANDLÄGGARE TILL LUFTVÄRNSREGMENTET

Om tjänsten
Vi söker två materielhandläggare för en tidsbegränsad placering. Befattningen är placerad vid stabsenheten, placeringsort Halmstad.
Stabsenheten stödjer och skapar förutsättningar för chefen Lv6 och regementet i övrigt att planera, genomföra och följa upp dess verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som materielhandläggare är du en del i att logistiken på Lv6 ska kunna fungera. Du kommer att få arbeta med alla områden inom logistik men i huvudsak med materieltjänst. Materieltjänsten syftar till att vi ska ha ordning och reda på den materiel som behövs för att vi ska kunna lösa tilldelade uppgifter. I det ingår uppföljning av status på materiel, redovisning av materiel och beställa varor och materiel till medarbetare på Lv6. Det görs i huvudsak i våra IT-system - PRIO (SAP) och LIFT. 
Arbetet innefattar även att ta till sig olika underlag, för att sedan arbeta utifrån givna instruktioner.

Kvalifikationer
Du skall ha en gymnasieexamen med fullständigt betyg och mycket goda IT-kunskaper. Du ska även ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, inneha B-körkort och vara svensk medborgare.

Meriterande kvalifikationer
Meriterande för denna befattning är att du har erfarenhet av arbete i SAP/PRIO och LIFT samt kunskap om materiel i Försvarsmakten. Därtill är det en fördel om du har erfarenhet av inköp/beställning av varor samt arbete med logistik som är IT-baserat.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Förtroende är mycket viktigt eftersom du kommer att ha ett stort eget ansvar för att lösa tilldelade uppgifter. Du är driven och verkar för utveckling och förbättring. Du skall vara stresstålig, flexibel och öppen för snabba förändringar och omprioriteringar. Arbetet kräver att du är noggrann och kan ta egna initiativ inom eget ansvarsområde.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Tjänsten är en civil befattning. Anställningen är tidsbegränsad till två år med trolig förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Befattningen är placerad i regementsstaben vid Luftvärnsregementet i Halmstad.

Upplysningar
För mer information om befattningen är du är välkommen att kontakta Logistikchef Karin Stegmark, tfn: 072-187 94 32.

Personligt brev och CV skall vara Luftvärnsregementet tillhanda senast 2018-08-20.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men verkar framför allt i luftarenan. Uppgifterna är att övervaka luftrummet och upptäcka hot, samt skydda viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet. Med hjälp av olika sensorsystem övervakar de luftrummet, och skicka information till robotsystem som har till uppgift att bekämpa mål i luften.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 29 juni 2018
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Luftvärnsregementet (Lv 6) Halmstad
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-08-20

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan