Lönehandläggare/Löneadministratör till Militära Underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must) Stockholm

Om tjänsten

Är du noggrann, strukturerad och gillar administrativt arbete? I befattningen har du självständigt ansvar för att utföra traditionella löneadministrativa uppgifter vid en arbetsplats som inte har ett egenrapporteringssystem.  I det löpande arbetet ingår även uppgifter som att utfärda intyg, anmälan av inkomstuppgifter och ytterligare arbetsuppgifter som kan förekomma inom löneadministration. I rollen tolkar du också lagar och avtal rörande lön. Tillsammans med teamet kommer du också att få möjlighet att bygga upp nya rutiner och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

3-5 års erfarenhet av att handlägga löner/liknande arbetsuppgifter
Gymnasieexamen eller motsvarande utbildning
Behärskar svenska flytande i tal och skrift
God datorvana såsom Officepaketet
 

Meriterande 

Erfarenhet av lönehandläggning inom myndighet
Kunskap om olika lönesystem
Kunskap om förmåner och beskattning
 
För att du ska trivas hos oss tror vi att det är viktigt att du är serviceorienterad och tycker om att vara hjälpsam. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt, är säkerhetsmedveten och vill hjälpa de chefer och medarbetare som kontaktar dig för frågor som rör löneadministration. Arbetet präglas av hög grad av självständighet och eget engagemang. Du bör vara lösningsfokuserad och intresserad av att bidra aktivt till sektionens fortsatta utveckling. Du gillar att jobba i en miljö som ständigt utvecklas. Vi lägger stort vikt vid personliga egenskaper.
 
Övrigt
 
Befattningen är civil (oberoende). Tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt ök. Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.
 

För mer information

För frågor rörande befattningen: maila must-ledk-ek@mil.se, för frågor rörande rekryteringsprocessen: maila must-ledk-hr@mil.se.

Fackliga representanter: 

SACO Anders Markow, OFR/O Roger Ericsson, OFR/S Katarina Kruse, samtliga nås på 08-788 75 00.

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-19 innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker denna befattning.Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 juli 2018
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Militära Underrättelse- och Säkerhetstjänsten MUST
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-08-19

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan