Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast till Försvarshälsan

Om tjänsten


Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna företagshälsovård och finns på samtliga garnisonsorter i landet. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård för rekryter och kadetter samt företagshälsovård för anställd personal inom Försvarsmakten.

Vikarieanställning under perioden 2018-09-01 – 2019-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut på Försvarshälsan Livgardet kommer du att arbeta i en spännande och omväxlande miljö där teamarbete med Försvarshälsans tvärprofessionella arbetslag är en viktig del i arbetet. Samtidigt förväntas du kunna arbeta självständigt och tjänsten kräver ett flexibelt och initiativtagande förhållningssätt.

Du kommer att arbeta såväl pro- som preventivt men även bedömande, behandlande och rehabiliterande insatser är vanligt förekommande. Stor vikt läggs vid utbildningsinsatser, rådgivning och belastningsergonomiska ärenden.

Tjänstgöringen sker främst på regementet Livgardet i Kungsängen, beläget nordväst om Stockholm, men arbete förekommer också vid våra enheter vid Militärhögskolan Karlberg, Kavallerikasern i centrala Stockholm samt vid hemvärnsförbanden i Gävleborg respektive Falun.

Kvalifikationer:
• Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
• Minst fem års klinisk erfarenhet inom yrket.
• Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Meriterande:
• Teoretisk och praktisk erfarenhet av utbildningsinsatser.
• Vidareutbildning i OMT motsvarande nivå II.
• Utbildning och/eller klinisk erfarenhet av idrottsmedicin/idrottsskador.
• Erfarenhet av företagshälsovård.
• Vidareutbildning inom belastningsergonomi.
• B-körkort.

Personliga egenskaper:
Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten liksom god fysisk kondition

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Vikarieanställning under perioden 2018-09-01 – 2019-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning.
Arbetsort: Kungsängen.
Individuell lönesättning, ange löneanspråk i din ansökan.

Kontaktpersoner:

Linus Hörnberg, enhetschef Försvarshälsan Livgardet, tfn 070-213 84 90, linus.hornberg@mil.se ,
Hlin Sundberg, fysioterapeut vid Försvarshälsan Livgardet, tfn 076-899 09 01, hlin.sundberg@mil.se

Fackliga representanter:
SACO-F Catarina Malmrot,
SEKO-F Thomas Klasson,
OFR/S Madeleine Daleo,
OFR/O Stefan Morin,
Kontaktas via växeln: 08-584 540 00.

OBS! Vänligen ber vi dig att ha överseende med semestertider och begränsad tillgänglighet under juli månad.

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-19. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 juli 2018
  • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-08-19

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan