Förrådschef

Om tjänsten

Sökande enhet:

Befattningen återfinns vid 333.Underhållspluton som är en del av det rörliga flygbaskompaniet vid Norrbottens Flygflottilj, F 21. Kompaniet har som huvudsakliga uppgifter att upprätta, operera och skydda flygplats i syfte att möjliggöra spridning av flygförband, taktisk rörlighet samt många start- och landningsmöjligheter. 

333.Underhållspluton ansvarar i sin del för att försörja kompaniet samt understödda enheter med förnödenheter, drivmedel samt teknisk tjänst. Plutonen är därför indelad i fyra funktioner med olika huvudsakliga ansvarsområden och uppgifter. De olika funktionerna är gods- och transport, drivmedel, förplägnad samt reparation.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Som förrådschef på Underhållspluton stöttar du plutonens troppar i materieltjänst. Du kommer tillsammans med övriga befälslaget och tropparna arbeta med mottagande, avsändande, förrådshållning samt utbyte av förnödenheter och materiel inom och utom kompaniet samt med transporter både nationellt och internationellt. Som förrådschef är du ansvarig för plutonens lager och teknisk tjänst i system PRIO och det är fördelaktigt om du kan köra och handha plutonens fordon och arbetsredskap. 

Den dagliga tjänsten är varierande och kan innefatta allt från ordinarie funktions- och plutonsuppgifter till att stötta övriga enheter inom flottiljen, exempelvis med utbildning, fanvakt, bevakning, transporter med mera. Som anställd i Försvarsmakten ska du uppfylla Försvarsmaktens krav på fysisk standard, därför ingår även fysisk träning som en av dina arbetsuppgifter. Du ges därför möjlighet att träna i snitt tre timmar per vecka. 

Önskvärda kvalifikationer: 

Lägst gymnasieutbildning

God kunskap i Officepaketet

Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

Körkort lägst B 

Meriterande:

Genomförd värnplikt/grundläggande militär utbildning

God kunskap om Försvarsmaktens verksamhet

ADR

C-körkort

CE-körkort

Truckkort

Militära förarbevis

Tidigare erfarenhet i logistikbefattningar

Erfarenhet av PRIO/SAP 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är noggrann, flexibel, pålitlig och som kan arbeta självständigt. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt: 

Civil befattning med tillträde enl överenskommelse. Tjänstgöringsomfattning 100%.  Arbetsort Luleå. Individuell lönesättning. Tillsvidareanställning som kan komma att inledas med sex månader provanställning. Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildning, övningar och insatser, både in- och utrikes. 

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: 

Plutonchef Gabriella Sandström. För frågor ang rekryteringsprocessen är du välkommen att ringa HR-generalist Carina Nurminen.

Båda nås gm F 21 vxl tfn 0920-23 40 00. 

Fackliga representanter: 

OF, SEKO, SACO och OFR-S nås gm F 21 vxl tfn 0920-23 40 00. 

Sista datum för ansökan: 

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-30. Ansökan lämnas på www.forsvarsmakten.se. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 09 augusti 2018
  • Plats: Luleå, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Norrbottens flygflottilj (F 21) Luleå
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-08-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan