Assistent till Försvarsmakten

Om tjänsten

Vi söker dig som är i början av din karriär och trivs att vara i händelsernas centrum!

Nu söker vi dig som trivs att vara i händelsernas centrum och stimuleras av omväxlande arbetsuppgifter och arbetstider. Du brinner för att ge bästa möjliga service och bemötande till våra kunder vid Försvarsmakten, andra myndigheter och även internationellt.

Sambandsavdelningen tillhör Förbandet FMTIS och bidrar till att säkerställa Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda – dygnet runt, året om.

Att ständigt utveckla och förbättra vår arbetsmiljö och våra tjänster är självklart för oss. Då vi vill hjälpa våra medarbetare att växa och nå sin fulla potential erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter.

På Sambandsavdelningen ingår du i ett team på 15 personer som stödjer Försvarsmaktens högkvarter med meddelandeförmedling. Det innebär att ta emot inkommande och utgående handlingar, vid behov dekryptera eller kryptera dessa innan vidareförmedling till mottagarna. Du hanterar också import och export av handlingar mellan olika IT-system. Under kvällar, nätter och helger betjänar vi också Försvarsmaktens växel.

Kvalifikationer
• Gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens
• God datorvana
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande
• Erfarenhet av informationshantering
• Erfarenhet av att arbeta med sekretessklassad information

Personliga egenskaper
Som person är du social, har en positiv grundinställning och är en lagspelare även under pressade situationer. Du är mycket ordningsam, strukturerad, tycker om att ta ansvar och har ett högt säkerhetsmedvetande.

Fackliga kontaktpersoner vid FMTIS: Nås via växeln: 019-39 35 00
OFR/O Anders Bengtsson
OFR/S Martin Sparr
SACO Mika Laitanen
SEKO Matz Felix

Upplysningar om tjänsten lämnas av enhetschef Johan Ivari, 070-618 88 79.
Frågor om rekryteringsprocessen kan lämnas av HR C 08-514 39 00.

Övrigt:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsort: Stockholm


Välkommen med din ansökan senast 2018-09-03. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 10 augusti 2018
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: FMTIS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-03

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan