Försvarshälsan vid Södra skånska regementet söker sjuksköterska

Om tjänsten

Försvarsmakten är inne i en spännande utveckling och vi på Försvarshälsan SÖDRA SKÅNSKA REGEMENTET kompletterar nu vårt team med en sjuksköterska som är specialist i allmänmedicin/företagshälsovård.

Försvarshälsan på Revingehed är en intern företagshälsovård inom Revingeheds garnison som har ca 1000 anställda. Försvarshälsan bedriver hälso-och sjukvård inom ramen för företagshälsovård, anpassad för Försvarsmaktens samtliga frivillighets- och anställningsformer, såväl nationellt som internationellt. För rekryter erbjuder vi sjuk-hälsovård motsvarande primärvård.

I det växande teamet på  Försvarshälsan finns idag en specialist i allmänmedicin, sjuksköterskor, sjukgymnast och psykolog.

Samtliga teammedlemmar har erfarenhet från olika verksamheter inom hälso- och sjukvården och är i ett flertal fall även multikompetenta.

Kvalifikationer:

Vi vänder oss till Dig som är sjuksköteska och specialist inom området företagshälsovård eller allmänmedicin. Som person förväntas du ha en väl utvecklad förmåga till att leda den medicinska vården såväl som arbeta i team med övriga professioner. Du har minst fem års klinisk yrkeserfarenhet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Vidare krävs att du har körkort B.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är därför mångsidiga och ställer stora krav på erfarenhet, flexibilitet, nytänkande och god samarbetsförmåga. 

På mottagningen utförs sjukmönstring av rekryter, hälsoundersökningar, tjänstbarhetsbedömningar, vaccinationer samt arbetsinsatser med fokus på rehabilitering samt prevention och promotion.

Utanför mottagningen utförs arbetet i nära kontakt med kunderna och som ett stöd i deras systematiska arbetsmiljöarbete. Syftet är att främja en god arbetslivsutveckling som medför hälsa och säkerhet för den anställde. Vidare förekommer utbildningsuppdrag med olika inriktning där förekommer tjänstgöring i fält.

Tillträdesdatum:

Tillträde sker efter överenskommelse och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Individuell lönesättning tillämpas. Löneanspråk anges i ansökan.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av:

Läkare med medicinskt ledningsansvar FH i Revingehed Ulla Wikström 072-38 80 251

Medicinsk Verksamhetschef P 7 Revingehed Fredrik Karremo 070-9250581

Fackliga företrädare:

Johan Sjökvist (OF); johan.sjokvist@mil.se
Senadin Sela (OFRS); senadin.sela@mil.se
Tony Borg (SEKO); tony.borg@mil.se
Johan Kullman (SACO); johan.kullman-andersson@mi l.se

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV samt övriga handlingar Du önskar åberopa senast 2018-09-02 på adress: www.forsvarsmakten.se


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet, P7, är ett pansarregemente som håller i grundläggande militär utbildning (GMU) för rekryter, en bataljon anställd på heltid, en bataljon anställd på deltid och fyra bataljoner i hemvärnet – nationella skyddsstyrkorna. Regementets inriktning är stridsfordon och mekaniserad strid. Under tre år i rad har förbandet blivit utsett till ”Sveriges bästa förband”.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 10 augusti 2018
  • Plats: Lund, Skåne län, Sverige
  • Förband: Södra skånska regementet (P 7) Revingehed
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-02

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan