Civil fallskärmstekniker till Livregementets Husarer, K 3

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som fallskärmstekniker är din huvudsakliga arbetsuppgift att packa Försvarsmaktens fallskärmssystem vid Specialförbandens Fallskärmsskola, SFS. Du kommer att medverka till att tillgängligheten på fallskärmssystem motsvarar kundens behov. Detta genom att genomföra fallskärmspackning, avhjälpande underhåll, förebyggande underhåll samt riggning av materielkollin på förekommande fallskärmssystem. Arbetet kan vara tungt och god fysisk förmåga krävs.

Vid behov delta vid fällningar/övningar för att stödja med allehanda uppgifter såsom dukning och bärgning.

Tjänsten kan innebära tjänsteresor samt arbetstider utöver normal kontorstid vid ett antal tillfällen per år.

 

Kvalifikationer

  • Svensk medborgare
  • Körkort B

 

Meriterande kvalifikationer

  • God förmåga att tolka och förstå engelska manualer

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och söker lösningar på de utmaningar som uppkommer. Du är en lagmedlem och har god förmåga att vara serviceinriktad. Noggrannhet är ett nyckelord då säkerheten är en central punkt för denna verksamhet. Tempot är stundvis högt vilket ställer krav på att du kan prioritera och arbeta strukturerat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning, som inleds med en provanställning på 6 månade.

Befattningen är placerad vid SFS under Flygenheten, Livregementets Husarer K 3. Placeringsort Karlsborg.

Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta chef för Fallskärmstekniker Karin Järling Andersson tfn 0505-451000 eller HR Generalist Sofia Borg tfn 0505-451000.

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-23.

 

Fackliga kontaktpersoner K 3

OFR/O, Eva Härnqvist/Josefina Åsemyr, 0505-451000

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 22 augusti 2018
  • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Livregementets husarer (K 3) Karlsborg
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-23

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan