Försvarshälsan på Luftvärnsregementet i Halmstad söker sjuksköterska

Om tjänsten

Försvarshälsan i Halmstad garnison är en intern företagshälsovård som har ansvar för ca 1200 anställda och ca 500 värnpliktiga och kadetter. Försvarshälsan bedriver hälso-och sjukvård inom ramen för företagshälsovård, anpassad för Försvarsmaktens samtliga frivillighets- och anställningsformer, såväl nationellt som internationellt. För värnpliktiga och kadetter under utbildning erbjuder vi hälso- och sjukvård motsvarande primärvård.

Försvarshälsan i Halmstad garnison är lokaliserad vid det vackra Galgberget på regementsområdet.

Du kommer att ingå i ett företagshälsovårdsteam bestående av fysioterapeut, psykolog, sjuksköterskor, läkare, arbetsmiljöingenjör och medicinsk sekreterare. Samtliga teammedlemmar har erfarenhet från olika verksamheter inom hälso- och sjukvården och är i ett flertal fall även multikompetenta.

I teamet är samverkan en av ledstjärnorna, vilket ger en intellektuellt stimulerande miljö utifrån de olika professionernas kompetenser.

Kvalifikationer:
Vi vänder oss till Dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenheter inom hälso- och sjukvård och specialistutbildad. Som person förväntas du ha en väl utvecklad förmåga till såväl självständigt arbete som arbete i team med övriga professioner. Du har minst 5 års klinisk yrkeserfarenhet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska vid Försvarshälsan är arbetsuppgifterna mycket skiftande.

På mottagningen görs bl.a. sjukmönstring av rekryter, hälsoundersökningar, tjänstbarhetsbedömningar och vaccinationer. Fokus ligger framför allt på det promotiva och preventiva.

Arbetet genomförs till största del på mottagningen, ute på arbetsplatserna i nära kontakt med kunderna samt i skog och mark. Syftet är att främja en god arbetslivsutveckling som medför hälsa och säkerhet för anställda och rekryter vid Halmstad garnison. Vidare förekommer utbildningsuppdrag med olika inriktning. Därutöver förekommer tjänstgöring vid olika typer av militära övningar, för att upprätthålla en beredskap för prehospitala insatser, samt sjukvisitation i fält.

För anställningen krävs svenskt medborgarskap, skyldighet att tjänstgöra i internationella uppdrag, deltagande i militära utbildningar och övningar samt en godkänd personkontroll. Vidare krävs att du har körkort B.

Tillträdesdatum
Tillträde sker efter överenskommelse. Anställningen är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.
Individuell lönesättning tillämpas. Löneanspråk anges i ansökan.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av:
Medicinsk verksamhetschef Marianne Hagslätt, 070-6634129
Sjuksköterska 035-2663976

Fackliga företrädare:
OFR/S, Senadin Sela
SEKO, Marianne Bandheim
SACO, Karin Ekbom
OFR/O, Roger Nilsson
Samtliga nås via vxl. 035-266 2000.

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV, personligt brev samt övriga handlingar Du önskar åberopa senast 2018-09-23

Försvarshälsan bedriver företagshälsovård och är aktiva i Försvarsmaktens hälsofrämjande arbete. Vi bedriver också arbetsrelaterad hälso- och sjukvård för rekryter och anställda, upprätthåller sjukvårdsberedskap vid militära övningar samt är en integrerad del i förbandets samlade insatser.
Försvarshälsan är Försvarsmaktens interna företagshälsovård och finns på samtliga garnisonsorter i landet.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 27 augusti 2018
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Luftvärnsregementet (Lv 6) Halmstad
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-23

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan