4.Ledningsambandsbataljonen söker Bataljonskvartermästare

Om tjänsten

Bataljonskvartermästare till 12. Sambandsbataljon

 

Beskrivning av förbandet

4.Ledningsambandsbataljon är en produktionssammanslagning av två förband på LedR. Produktionsplattformen har en hög tekniknivå. Vi verkar inom många olika områden, såväl geografiskt som tekniskt. Vi arbetar med såväl ledningsplatser som radiolänk, radio-och nätverksteknik, satellitkommunikation och driftledning.

Vid anställning så kommer du att erhålla en grundplacering på antingen 11.ledningsplatsbataljon eller 12.Sambandsbataljon.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Bataljonskvartermästaren (Batkvm) leder under Bataljonchefen logistikavdelningen inom bataljonstaben och därmed förnödenhetsförsörjningen, hälso- och sjukvård samt kommunikationstjänsten inklusive transportledning och trafiktjänst för bataljonen.

Bataljonskvartermästaren skall:

-Utarbeta, fördela och delge logistikorder

-Planera, leda, och följa upp logistikfunktionen inom bataljonen samt samordna funktionen försörjning

-Handlägga/låta handlägga ärenden, alternativt utarbeta order och anvisningar rörande främst understöd och hänvisning, försörjningssäkerhet och utbildning i försörjningstjänst.

-Bataljonskvartermästaren är bataljonens främsta företrädare för logistikfunktionen

-Bataljonskvartermästaren har det sammanhållande ansvaret för bataljonens materiel- och fordonsbeställning

-Bataljonskvartermästaren bistår Teknisk Chef i teknisk tjänst

Personliga egenskaper:

Befattningen kräver att du har god samarbetsförmåga, att du kan ta ansvar och att du kan lösa komplexa uppgifter enskilt samt även att du kan leda arbete i en grupp. Arbetet kan kräva att uppgifter skall lösas under tidspress. Du stödjer övriga funktioner i bataljonsstaben.

Befattningen är placerad i nivå OR 8

Formella kunskapskrav:

Svensk medborgare

B körkort

Mycker goda kunskaper i Microsoft office

God förmåga att yttrycka sig i svenska och engelska både i tal och skrift

Godkänd registerkontroll

God förståelse för FM infrastruktur gällande ledningssystem och materielförsörjning

Erfarenhet av tjänst som kvartermästare alternativt C stab/tross plut motsv.

Meriterande:

Kunskaper i LIFT

Kunskaper i PRIO /SAP, bland annat inom materiel och förnödenhetsförsörjning (MOF)

C/CE körkort

Truckförarintyg

Anställningstyp: Tillsvidareanställning

Tillträde:Enl. överenskommelse

Vi ser positivt på dig som tidigare varit anställd som officer

Frågor

För upplysningar om tjänsten kontaktar du Mj Erik Dahlberg erik.dahlberg@mil.se

För generella frågor om rekrytering och anställningsvillkor, ring Försvarsmaktens Rekryteringslinje, 08-514 390 09, vardagar mellan 10.00-15.00.

Sista ansökningsdag: 181031

Fackliga förtroendepersoner:

OF Magnus Johansson 070-3598250

SACO Magnus Edlund 0171/157112

OFR/S Inge Bäcklin 0171/157383

 

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra. I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv. Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar. Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 03 september 2018
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-10-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan