10.Psyopsförbandet söker teknisk chef

Om tjänsten

Enheten
10. Psyopsförbandet är ett operativt krigsförband som lyder under C INSATS.
Förbandet är en av Försvarsmaktens resurser för verkan i informationsmiljön. Vi kommunicerar via ett flertal kanaler såsom tryck, radio och webb och vår uppgift är att påverka beteenden och attityder hos människor för att uppnå politiska och militära mål. Förbandet arbetar även med att identifiera och motverka vilseledande information och påverkansförsök från andra aktörer. Personalen vid förbandet är officerare, soldater och specialister med både militär och civil bakgrund inom områden som bl a marknadsföring, kommunikation och statsvetenskap.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av en omväxlande tjänst med hög grad av självständighet, initiativtagande och ansvar. Förtroende är mycket viktigt efter som du kommer ha ett stort eget ansvar för att lösa tilldelade uppgifter. Vidare är du ordningsam, noggrann och strukturerad. Vi ser även att du är en utpräglad lagspelare med ett högt mått av social kompetens, lyhördhet samt en god förmåga till flexibilitet och anpassning. Du har god förmåga att samarbeta med andra och kan arbeta självständigt med komplexa uppgifter. Uppgifterna är väldigt varierade och arbetsförhållandena aldrig perfekta, så du bör vara en person som växer med utmaningar. 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Krav för tjänsten

 • Officersexamen med teknisk profil
 • Godkänd säkerhetsprövning
 • Godkänd medicinsk och fysisk bedömning
 • Körkort minst B behörighet

Meriterande kvalifikationer

 • Fler än 2 års tjänstgöring inom Försvarsmakten
 • Erfarenhet i befattning.
 • Militära förarbevis

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du rapporterar till sektionschefen och samarbetar med övriga delar inom staben samt förbandet med huvuduppgift att handlägga ärenden inom ramen för förbandets planering och genomförande. Du ansvarar för att leda den tekniska tjänsten och vid behov bistå praktiskt. Materielen vid förbandet består främst av fordon, funktionscontainrar, ledningssystem och psyopsspecifik materiel.

Du deltar i en sektion som har till uppgift att planera, genomföra och följa upp teknisk tjänst, logistik och ledningssystem. Sektionen består av både K- och T-personal.

Befattningen är i nivå OF-1/2

Fackliga representanter
OFR/O: Magnus Johansson
SACO-S: Karin Gällmo
OFR/S: Inge Bäcklin
SEKO: Lars Lindell

Samtliga nås via växeln: 0171-157000.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2018-10-14. Bifoga CV med välliknande foto samt personligt brev med löneanspråk. Om du går vidare i processen kallas du i perioden V41-45 till en första testdag då intervju, hälsokontroll, fysiska tester och arbetsprover genomförs. Därefter kallas några kandidater till en andra testdag för fördjupad intervju och säkerhetsprövningsintervju.

Upplysningar om tjänsten
Kontaktperson vid 10. Psyopsförbandet
Stabschef Mj Håkan Wolf, 070-209 30 70


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 14 september 2018
 • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
 • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • * Officersutbildning krävs
 • Sista ansökningsdag:2018-10-14

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan