Utbildningsofficer

Om tjänsten

Elfsborgsgruppen ingår i FömedC/Göteborg och är en utbildningsgrupp med ansvar för utveckling av 41-44 Hvbataljonerna, samt årligt förekommande GU-verksamhet. 

Sektionen för utbildning söker en officer/specialistofficer från och med snarast. Tillsättning av befattningen sker enligt överenskommelse.

Uppgiften innebär du kommer ingå i ett team om ca 10 kollegor som oftast ansvarar för övningsledningsrollen på övningarna. Innebär att man deltar i hemvärnets krigsförbandsövningar som genomförs regelbundet. Vid KFÖ förekommer "klassisk" trupputbildning av typ stridsskjutningar, skyddsvaktutbildning etc. på övningsfält i västra regionen. Arbetstid förläggs då periodvis till helger. Stor del av arbetet går ut på att förbereda övningarna med god planering, beställningar och bokningar etc.

Är du en lagspelare som gillar att stå ute på övingsfältet är detta ett alternativ.

Kompetenser:

Grundkrav är utbildning till officer eller specialistofficer mot nivå OR6/7. Sökande bör ha förmåga att genomföra stridsutbildning, skarp ammunition med grupp.  

Meriterande kompetenser är militär båtförarutb, instruktör stridssjukvårdare, närkampsinstruktör, motorinstruktör och kunskaper i granatkastar-tjänst. Livsmedelshantering och kunskaper i förplägnadsstjänst (kokgrupp ifält) är särskilt meriterande.

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev senast 30 oktober 2018! 

Kontaktpersoner:

Mj Mats Andersen, Stf C Elfsborgsgruppen 0703-602459 mats.andersen@mil.se


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 september 2018
  • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmedicincentrum (FömedC) Göteborg
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-10-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan