P 4 söker Site Manager Mali10

MINUSMA står för ”United Nations Multi-dimensional Integrated Stabilization Mission in Mali”.
Den 18 juni 2013 beslutade riksdagen att Sverige skall stödja FN i dess stabiliseringsinsats i Mali (se riksdagens proposition 2012/13:173). Insatsen startade den 1 juli 2013 och är en kapitel VII-insats.
Sverige bemannar ett antal stabsbefattningar med placering i Bamako och Timbuktu.

Om tjänsten

Som Site Manager Timbuktu kommer du att ansvara för driften av Camp Nobel i Timbuktu. Camp Nobel är en subcamp för ca 300 personer som i sin del ingår som en del av den supercamp för ca 2700 personer som FN byggt.

Driften innefattar bland annat vattenrening, ventilationsanläggningar, kylanläggningar, brandbekämpning, vaktmästartjänster, postservice, PX, drivmedel, livsmedelsförsörjning och renhållningstjänster.

Du kommer att vara ansvarig på plats mot leverantörer och ha ansvar för och kontrollera att leverantörer utför arbete enligt upprättade kontrakt. Du kommer även att vara ansvarig för lokala anskaffningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har cheferfarenhet eller erfarenhet av annan ledande befattning. Du har även erfarenhet från FMV eller Försvarsmakten. Då arbetet bl a innefattar kontakter med leverantörer ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med upphandling/inköp samt hantering och uppföljning av leverantörer. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö samt en vana att samverka med många olika intressenter. Arbetet kräver att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, har du därutöver kunskaper i franska är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en god analytisk förmåga samt är noggrann, kvalitetsmedveten och har en god prioriteringsförmåga. Rollen som Site Manager ställer även krav på självständighet och integritet, men det krävs också vilja att hjälpa andra och leverera lösningar som leder till resultat. Du är även flexibel och klarar av att arbeta med flera uppgifter samtidigt under tidspress.

Du är en god kommunikatör och har en förmåga att etablera och bygga relationer med såväl kollegor som externa parter. I mötet och i kommunikationen med andra människor är det viktigt att ha en medvetenhet och förståelse för att arbeta i en mångkulturell miljö.

Som person har du en stark motivation, ett gott omdöme samt agerar prestigelöst och med god självinsikt. 

 

Observera att rekrytering av denna befattning sker löpande under annonstiden!

 

Behörighetskrav:

Svensk medborgare

Kunna placeras i säkerhetsklass

B-körkort

Militär grundutbildning/GSU-int

 

Meriterande:

Anställd eller tidigare anställd i FM alternativt FMV

Officers-/specialistofficersutbildning

Tidigare utlandserfarenhet

 

Befattningslön:

Lön enligt FM avtal

 

Anställning:

Tidsbegränsad anställning

 

Anställningsperiod:

Utbildningsstart enligt överenskommelse dock senast 190107

Insatsperiod maj 2019 till december 2019

 

Fackliga kontakter:

OFR/O: David Lindblom

OFR/S: Bengt Lindlöf

SEKO/F: Lola Ahlgren

 

Frågor om befattningen besvaras av personalchef Kn Andreas Frodlund alternativt av stabschef mj Jesper Sparre.

Samtliga nås via växel på telefonnummer 0500-465000 alternativt p4-s1-mali10@mil.se

 

 

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 01 oktober 2018
  • Plats: Timbuktu, Mali
  • Förband: Skaraborgs regemente – P 4
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-11-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan