Norrbottens Regemente I 19 söker 4 stycken Materialhandläggare

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad och noggrann administratör med erfarenhet av systemstöd, materielhantering och hantering av lager. Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga. I så fall har vi en plats för dig!

Arbetsuppgifter

En materielhandläggare kommer att vara placerad i Arvidsjaur. Tre materielhandläggare i Boden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

-hantering av lager, behovssättning och systemstöd i Försvarsmakten SAP-baserade system   PRIO                          

-stödja inventering

-praktiskt och att i systemen delta i materialhantering

-Statistik och registervård

-allmänt administrativt stöd till regementet på olika nivåer

Kvalifikationer

-relevant utbildning, som lägst gymnasieexamen

-datavana med bred kunskap i Officepaketet

-goda kunskaper i svenska i tal och skrift

-svenskt medborgarskap

-körkort

Meriterande

-genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning

-erfarenhet av administrativt arbete i statlig myndighet eller offentlig verksamhet

-har erfarenhet av Försvarsmaktens dokument och ärendehanteringssystem samt PRIO

Personliga egenskaper

Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som ser till service i första hand, känner stort personligt ansvar och vill arbeta självgående och prestigelöst kommer att hitta rätt hos oss. Om du vidare har hög förmåga att hantera flera olika uppgifter samtidigt, stundtals under hög tidspress, gillar samarbete så tror vi att du kommer att trivas.

Övrigt

Detta är en tidsbegränsad ALVA anställning(allmän visstidsanställning) på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Hela anställningsperioden omfattar två år. Anställningen kan eventuellt övergå till en tillsvidare anställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Med anställningen följer skyldighet att delta i utbildning, övning och insatser både inrikes och utrikes. För att kunna uppfylla Försvarsmaktens krav på fysisk standard ingår fysisk träning som en av dina arbetsuppgifter.

Arbetsort Boden eller Arvidsjaur.

Befattningen kan innebära tjänsteresor.

Upplysningar om tjänsten

För frågor om befattningen kontakta HR chef Stefan Kärner 0921 34 82 56, eller logistikofficer Lars Marklund 0921-34 85 74.

Fackliga representanter, vilka nås via Försvarsmaktens växel 0921-34 80 00:

SACO Annelie Strand

SEKO Margaretha Ryding

OFR/S Annelie Forshage

 

Välkommen med din ansökan, med CV och ansökningsbrev, där vi vill att du motiverar varför du är lämplig för tjänsten senast 2018-12-01.

 

 

 

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 28 september 2018
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Norrbottens regemente – I 19
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-12-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan