Förrådspersonal till Försvarsmakten i Såtenäs

Om tjänsten

Vi söker nu två nya kollegor till vårt logistikteam på Servicecenter Såtenäs. Är du en person med stor drivkraft som vill ha ett spännande och varierat arbete med både praktiska och administrativa arbetsuppgifter i en föränderlig arbetsmiljö?

Vårt uppdrag är att leverara logistikstöd till förbanden i Såtenäs Garnison där vår vardag är präglad av varierande arbetsuppgifter, framåtanda och lagarbete där det ingår att ha direkt kundkontakt och hantera administrativa redovisningssystem i digital miljö. God datakunskap är ett krav och viktiga personliga egenskaper är initiativ- och samarbetsförmåga i kombination med social förmåga och en serviceinriktad inställning.

Du trivs med att jobba självständigt och i grupp, där du är drivande och söker möjligheter och lösningar på de problem som uppkommer. Det är mycket viktigt att du är noggrann men också stresstålig med förmåga att prioritera. Du är positiv samt utåtriktad och tycker om att ha olika kontakter både internt och externt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Det övergripande arbetet går i huvudsak ut på att genomföra mottagning, förrådshållning och utlämning av materiel till verksamhet inom Försvarsmakten. Det innebär att du arbetar kontinuerligt med olika former av materielhantering och kontakt med våra kunder. Till stöd för vår materielredovisning används de digitala systemen SAP-PRIO och LIFT. All personal medverkar kontinuerligt i arbetsplatsens utveckling och förbättring av arbetsmetoder. Arbetet är fysiskt varierande och tunga lyft förekommer. 

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning.
Körkort B.
God vana att arbeta i digital datormiljö inklusive Officepaketet.
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.

Meriterande
Kunskap och erfarenhet från Försvarsmaktens verksamhet, materiel och materielprocesser.
Kunskap och erfarenhet från redovisningssystem SAP-PRIO och/eller LIFT.
Körkort C/CE.
Förarbevis för Truck/Hjullastare.
Förarbevis för militära fordon.
Kompetensbevis för transport av farligt gods (ADR-väg).
Genomförd värnplikt eller motsvarande grundläggande militär utbildning.
Erfarenhet från arbete i logistikmiljö t.ex. lager/förråd/reservdelsförsörjning.
Uppfylla Försvarsmaktens baskrav i fysisk förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, god social förmåga med serviceinriktad inställning, flexibilitet, ordningssinne och noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt. Försvarsmakten är en arbetsplats där god hälsa och ett gott arbetsklimat är viktiga faktorer. Du har därför ett intresse för din personliga hälsa och förstår vikten av en hälsosam livsstil för ett framgångsrikt yrkesliv.

Övrigt
Resor i tjänsten under kortare perioder förekommer för såväl arbete som egen utbildning. Eftersom både befattningar och arbetsuppgifter är knutna till en krigsorganisation så kommer du även att bli krigsplacerad i vår logistikorganisation. Detta betyder bland annat att du kommer att få utbildning i vad som förväntas av dig vid en höjd beredskap.

Arbetstid/Varaktighet/Lön
Tillsvidareanställning/heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsort
Såtenäs

Kontaktpersoner
Stefan Johansson Chef Servicecentra Såtenäs tel 0708-819303
Roland Andersson stf Chef Servicecentra Såtenäs 0708-870067

Fackliga representanter:
SEKO Kurt Ragnarsson, Tel. 070-886 98 59
OFR/S Mikael Ekelund, Tel. 072-186 15 09
SACO Jenny Yström, Tel. 070-856 42 93
OFR/O Magnus Pantzar, Tel. 070-352 51 09

Sista datum för ansökan: 2018-10-28

 

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 09 oktober 2018
  • Plats: Lidköping, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik - FMLOG
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-10-28

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan