CRM-administratör målgrupp och urval -Projektanställning

Om tjänsten

Sökande enhet
Försvarsmaktens avdelning, Relation & Kommunikation, med uppgift att genom CRM utveckla riktad personlig kommunikation med målgrupper i rekryteringssyfte. Målet är att skapa starka och varaktiga relationer i syfte att rekrytera och behålla framtida medarbetare och därigenom stärka Försvarsmaktens arbetsgivarvarumärke (employer branding). Avdelningens arbete bidrar till att stärka hela ”kundupplevelsen”.
Specialistenheten på Försvarsmaktens HR Centrum, där avdelningen är organiserad, är en enhet med cirka 70 medarbetare fördelade på 5 avdelningar. Gemensamt för alla avdelningar är att de arbetar med att ge stöd till Försvarsmaktens chefer i deras arbetsgivarroll. HR Centrum ligger på Gärdet i Stockholm.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som CRM-administratör målgrupp och urval arbetar du i ett team som har ett administrativt ansvar för kommunikationsenheterna/aktiviteterna i Försvarsmaktens CRM-system.
Du kommer att arbeta med målgruppsurval för utskick av e-postkommunikation, där din roll är att koordinera och stötta i arbetet med att ta fram urvalslistor, antalsuppgifter och statistik.
Du kommer att stödja kommunikatörer inför utskick mot fördefinierade målgrupper genom CRM-systemet.
För att uppnå ett bra resultat i ditt arbete är du noggrann och serviceinriktad.
Du samverkar primärt med medarbetare inom avdelningen men är även en viktig kontaktyta mot beställande organisationsenheter
Produktionsadministratör CRM rapporterar till avdelningschefen.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Som lägst gymnasieexamen. 
- God kommunikationsförmåga.
- Erfarenhet av administrativt arbete.
- Dokumenterad kunskap om query-språk som tex SQL eller liknande.
- Erfarenhet av arbete i databaser.
-Kännedom om och förståelse för Försvarsmaktens personalförsörjningssystem.


Meriterande
Erfarenhet av arbete i Försvarsmakten.
Erfarenhet av arbete i CRM-verktyg och/eller relationsdatabaser.


Personliga egenskaper
Du som söker denna roll har lätt för att ta till dig nya arbetssätt och IT-system och ser dig själv som en digital native. Du är strukturerad, noggrann och har koll på det administrativa samtidigt som du är serviceinriktad. Du är van vid att arbeta självständigt.
Du trivs i samarbete och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är relationsbyggande och lyhörd då du i ditt arbete kommer att arbeta med människor med olika erfarenheter och perspektiv.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Övrigt
Arbetsort: Stockholm
Tillträde: 190101
Anställningsform: Projektanställning
Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Avdelningschef Charlie Herolf 0708-12 40 78
Analysansvarig Henrik Ströby 0723- 51 07 68


Fackliga representanter
SEKO Lise-Lotte Larsson
SACO Camilla Robertsson
OFR/S Pia Almström
OFR/O Therese Lund


Samtliga nås via växeln på telefonnummer: 08-7887500


Välkommen med din ansökan senast 2018-10-18. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion. Vi har som främsta uppgift att stötta chefer och medarbetare med HR- och lönefrågor. Vi är drygt 250 medarbetare med verksamhet i Stockholm, på Gärdet i ett modernt kontorslandskap.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 11 oktober 2018
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens HR – centrum – FM HRC
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-10-18

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan