Sjöstridsskolan söker dykeriförvaltare

Om tjänsten

Försvarsmaktens Dykeri och Navalmedicinsktcentrum (FM DNC) är lokaliserad på Lindholmen. FM DNC utbildar bland annat dykare, dykledare, tryckkammaroperatörer i Försvarsmakten, men även åt externa uppdragsgivare. Vid FM DNC utbildas även dykare och ubåtspersonal i fri uppstigning i övningstank. Här ligger också ansvaret för utveckling inom dykerimedicin samt genomförandet av prov och försöksverksamhet med dykerimateriel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Vara sammanhållande inom dykerifunktionen vid FM DNC samt FM dykeri avseende dykerisäkerhet, dykerimateriel, utbildning samt metodutveckling.

Vara rådgivare till C FM DNC i sakfrågor kopplat till FM dykeri.
Stödja förband avseende behov kopplat mot utbildning mtrl, metod och taktikutveckling.

Kvalifikationskrav:
Officersexamen motsv. OR7/OR8

Önskvärda kompetenser:
Vara väl erfaren i dykeribefattning
Ha kompetens inom flera dykerikategorier
Ha en god samarbetsförmåga, vara kommunikativ och besitter goda pedagogiska egenskaper.
Ha goda kunskaper i svenska- och engelska språket i såväl tal som skrift.


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning om du inte redan är anställd i FM. I tjänsten förekommer resor nationellt som internationellt.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Fredrik Eliasson tel 0766-49 22 03

Fackliga representanter:
Försvarsförbundet, Annki Häggberg tel 070-568 55 45
Officersförbundet, Mikael Vinde tel 076-634 75 22
SACO, Andreas Nilsson tel 076-649 25 33

Välkommen med din ansökan med ett personligt brev, meritförteckning och löneanspråk senast 2018-11-17.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Sjöstridsskolan, SSS, utbildar officerare, specialistofficerare, sjömän och soldater på alla nivåer. SSS bedriver även studier, försök och ledningsträning av fartygsbesättningar samt taktik- och teknikutveckling inom det marina området. SSS har också ett ansvar för Dyk- och navalmedicin i Försvarsmakten. SSS är huvudsakligen baserad i Karlskrona i Blekinge men har även en enhet på Berga utanför Stockholm som är specialiserad på amfibiestrid.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 17 oktober 2018
  • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Sjöstridsskolan – SSS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-11-17

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan