Servicecenter Boden söker Förrådsmedarbetare, tillsvidareanställning

Om tjänsten

3.NSE NORD ingår som en av fyra stödenheter inom FMLOG. Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamheten vid SeC Boden består av cirka 60 anställda i Boden och Kiruna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Alla uppgifter som förekommer inom ammunitionshantering, såsom inventering, kundmottagning, beställning, förrådsställning och utlämning mm.

Du kommer att medverka vid arbetsplatsträffar, kurser och systemutveckling och mer. Du kommer även att stödja och delta vid Servicecentrats övriga uppgifter, samt delta i övningar.

Kvalifikationer

3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdiga

Körkort klass B

Körkort klass C

Meriterande

Genomförd värnplikt/ GMU med godkänt resultat

Kompetensbevis för transport av farligt gods (ADR-väg) klass 1

Förarbevis truck/hjullastare

Dokumenterade kunskaper av explosiva varor

Erfarenhet av lager/förrådsarbete av ammunition

Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem SAP/ PRIO och LIFT

Dokumenterad god datavana

Uppfylla FM baskrav vad gäller fysisk förmåga

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har stor social kompetens och servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel, noggrann och ordningsam som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här befattningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Befattningen är civil med placering i Boden

Övrigt

Tunga lyft och arbete utomhus vid alla årstider förekommer. Resor i tjänsten och arbetsrotation inom och utom avdelningen förekommer med kortare eller längre tid på annan ort.

För mer information om befattningen vänligen kontakta Chef Förrådssektionen, Kristina Kjellberg på 070-397 83 95

Fackliga representanter

OFR/S: Per Eriksson 070-594 00 82

SEKO-F: Dan Rådman 070-555 30 22

SACO: Tomas Skarpsvärd 070-574 11 91

OFR/O: Robert Wikström 072-577 89 04

 

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-15 innehållande CV och personligt brev.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 30 oktober 2018
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik - FMLOG
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-11-15

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan