Chef teknisk avdelning

Om tjänsten

Försvarsmakten söker en chef teknisk avdelning till Försvarsmedicincentrum i Göteborg.
Den tekniska avdelningen består av 6 personer varav en person är placerad i Skredsvik. Tekniska avdelningen ingår i Logistikenheten i Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Leda Teknisk Kundmottagning (TKM) och Tekniskt Systemstöd (TSS) inom Göteborgs Garnison. Dialogisera med hänvisade förband (Fältsjukhus, Marina kompanier och Hemvärnet) avseende teknisk tjänst. Leda produktionsplanering och uppföljning av löpande och omfattande underhållsåtgärder på materiel. Svarar för utveckling av avdelningens funktion och personal.

Krav
Teknisk officer (eller motsvarande erfarenhet).

Meriterande
Förtrogen med FM materielprocesser och med stabsarbetsmetodik i försvarsmakten. Arbetat i chefsbefattning i teknisk tjänst eller motsvarande och erfarenhet av personalledning.

Personliga egenskaper
Befattningen kräver goda ledaregenskaper. God social förmåga är en förutsättning, då mycket av arbetet sker genom samverkan såväl internt som externt. Du skall vara målinriktad med stor förmåga att se helheter men även värna om detaljer. Flexibilitet och anpassningsförmåga till nya arbetsuppgifter krävs för att kunna hantera snabba förändringar.

Övrigt

Arbetsort: Göteborg.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning

Befattningsnivå: Yrkesofficer OR 8

Arbetet sker utifrån FM värdegrund, fastställda policys och riktlinjer samt lagar och förordningar som reglerar verksamheten.

Tillträde snarast.

Upplysningar
För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta Mats Billing C Logistikenheten, 070-266 54 84

Fackliga företrädare
Försvarsförbundet Ingrid Andersson
SEKO Ali Ravan Kah
SACO Anders Jonsson
Officersförbundet Jonas Rynner
Ovanstående nås via FömedC växel 031-692000

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-25.Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. Urval kommer att ske löpande.

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 05 november 2018
  • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmedicincentrum – FömedC
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-11-25

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan