Teletekniker El/Mek

Om tjänsten

Teletekniker El/Mek till Genomförandeavdelning Visby.

Drivs du av att få kombinera teknik och service? Vill du vara med och säkerställa Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda- dygnet runt- året om!

Sök tjänsten som teletekniker inom området El och Mekanik i Visby.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet består till stor del av förebyggande underhåll och felavhjälpningar av större och mindre elverk samt elinstallationer. Vidare kommer Du att arbeta med batterianläggningar (UPS) och underhållsarbete på master och torn. Du får ett omväxlande arbete som i huvudsak utförs i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar på Gotland och i mellansverige.

I rollen får du även till viss del arbeta med materielberedning, rekognoscering och besiktning samt teknisk dokumentation i form av revidering och förändringar av pågående och avslutade uppdrag.

Du jobbar i ett team bestående av 11 ansvarstagande, skickliga och trevliga kollegor som hjälper dig att komma in i rollen på bästa sätt.

Önskvärda kvalifikationer:
Du har en gymnasial utbildning eller motsvarande med inriktning mot el-/teleteknik/mekanik samt erfarenhet av förebyggande och säkerställande underhållsarbete av anläggning och el-utrustning. Du har förmåga att uttrycka dig väl, i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du innehar B-körkort.

Meriterande är om du redan har erfarenhet eller stort intresse av kontroller, underhåll och felavhjälpning av elanläggningar och utrustningar. Du är en person som gillar att ”skruva och meka”. Vi ser gärna att du sen tidigare har el- kunskap/behörigheter och erfarenhet av att arbeta på hög höjd.

BE och eller C-körkort är meriterande.

Personliga egenskaper:
Du är ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att se helheten. Du drivs av och trivs med att arbeta både självständigt men också i team. Du är serviceinriktad, van att hantera stressade situationer och har god analytisk förmåga. För dig är det viktigt att utföra ditt arbete med god kvalitet!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Läkarundersökning kommer att krävas avseende dina fysiska förutsättningar för detta jobb. Arbete på hög höjd förekommer.

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-27. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. Berätta i ansökningsbrevet varför du är intresserad av tjänsten och vad du tror att du kan bidra med tack vare ditt intresse och dina erfarenheter.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Befattningen är en tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.

Upplysningar om befattningen kan lämnas av:
Jan Lager eller Sören Lorentzon på LB Karriär – Experis tfn. 0498-201780.

 Fackliga representanter:
 SACO Mika Laitanen, OFR/S Clarence Arnstedt, OFR/O Anders Wallinder samt för SEKO Matz Felix. Samtliga nås på växeln på 019-393500.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 november 2018
  • Plats: Visby, Gotlands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband - FMTIS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Ingen militär utbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-11-27

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan